Magazin

Kolumbijka se čituljom oprostila od Strahinje i opisala trenutke likvidacije na Novom Beogradu (FOTO)

sonja-strahinja

Sonja Suarez Gomez (45) koja je bila u automobilu sa Strahinjom Stojanovićem kada je eksplodirala bomba oprostila se od svog voljenog.

Ona je u “Novostima” objavila čitulju u kojoj piše:

“Ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila, i sazrela, i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi. Tvoja Sonja”, piše u čitulji objavljenoj u dnevnoj štampi.

SONJA-CITULJA

U izdanjima dnevnih novina objavljeno je više čitulja za Strahinju Stojanoviću, ubijenog u eksploziji džipa u nedelju.

Gotovo se iz minuta u minut saznaje nešto više o detaljima ubistva na Novom Beogradu kao i životu kako ubijenog Stojanovića (30) tako i njegove devojke, Kolumbijke Sonje Suarez Gomez (45).

Ona je pukom srećom preživela a zaštitila ju je kutija menjača, a sada se i prvi put oglasila nakon tragičnog događaja.

Prema njenim rečima, tog jutra su krenuli na autotrke koje su se održavale na Ušću. Sve je bilo kao i obično i ništa nije ukazivalo da će Stojanović ubrzo nastradati.

– Strahinja je vrištao od bolova. Pritrčao je prolaznik koji mi je pomogao da ga izvučem – navodno je izjavila Gomez i dodala da je Srbina upoznala u Madridu 2019. na žurki.

Nakon što su započeli romansu, ona je otputovala u Majami u kom joj živi ćerka koja se porodila. U martu se ponovo vratila u Srbiju.

Sonja je označena kao potencijalna osoba koja je ubicama otkrila gde je Strahinja s obzirom na to da je svakodnevno na društvenoj mreži Instagram objavljivala slike sa zajedničkih putovanja ali i iz lokala koje su obilazili.

Likvidacija Stojanovića osveta Luke Bojovića za smrt advokata Miše Ognjanovića

Izvor: Mondo

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link