Magazin

Kolumbijka koja je sa Stojanovićem odletela u vazduh puštena na kućno lečenje

Sonja Suarez Gomez, državljanka Kolumbije, saputnica Strahinje Stojanovića na kojeg je juče izvršen atentat na Novom Beogradu, otpuštena je iz Urgentnog centra na kućno lečenje. Očevici atentata na Stojanovića, kada je njegov automobil dignut u vazduh, posvedočili su da je Kolumbijka pokušala da pomogne Stojanoviću, ali su njegove noge već bile raznete.

Očevici jučerašnje eksplozije dodaju i da je detonacija bila toliko jaka da je džip leteo tridesetak metara, skoro do autobuskog stajališta. Oni su posvedičili da je automobil počeo da gori nakon eksplozije, te da kada su prišli, videli su ženu koja je bila gotovo nepovređena, osim posekotine, i mladića koji je bio sav krvav.

Fotografija nastala nekoliko minuta nakon eksplozije, do koje je došao portal Nova.rs, a koja je vrlo uznemirujuća, zbog čega je nećemo objavljivati, pokazuje da je Kolumbijka pokušala da pomogne Stojanoviću. Na fotografiji se vidi kako Kolumbijka drži Stojanovićevu glavu, dok je on sav krvav, bez desne noge, dok mu je leva raznesena do ispod kolena.

Mediji su preneli da je Strahinjina majka, kada je stigla na mesto eksplozije, zapomagala i pokušavala da priđe sinu, a da su je policajci jedva zadržali. Stojanović je bio u svesnom stanju nakon eksplozije, a preminuo je u Urgentnom centru.

Sonja Suarez Gomez, koja je poslednjih šest meseci bila sa Stojanovićem u Srbiji, nakon eksplozije odvezena je kolima Hitne pomoći do Urgentnog centra.

“Nakon završene dijagnostike nije bilo potrebe za daljim zadržavanjem i ona je puštena kući”, rekli su iz Urgentnog centra.

Podsećanja radi, u eksploziji džipa koja se juče oko 12.15 sati dogodila na Novom Beogradu poginuo je Strahinja Stojanović, koji je organima reda dobro poznat. U eksploziji je povređena i kolumbijska državljanka Sonja Suarez Gomez, koja je, sudeći prema njenom profilu na Instagramu, bila njegova devojka.

Stojanović je u žižu interesovanja prvi put došao kada je u beogradskom naselju Galenika u avgustu 2018. godine eksplodirao njegov automobil, u kome je bila jedna druga lepotica, misica iz Španije Olat Bilbao Gonzales.

On je tada prošao nepovređen jer se na trenutak vratio do stana po svoj mobilni telefon koji je zaboravio. Stojanović se dovodio u vezu i sa ubistvom beogradskog advokata Miše Ognjanovića, pokušaja ubistva svog kuma Miloša Vidakovića, te ranjavanje pripadnika BIA. Strahinja je hapšen nekoliko puta zbog teških krivičnih dela, a osuđivan je zbog prinude i posedovanja oružja.

Njegova bliskost sa klanom Šaranovića ogleda se u prijateljskom odnosu koji je imao sa Milošem Delibašićem, Šaranovićevim sestrićem, koji je iz automobila u pokretu likvidiran 2017 godine u Budvi.

Likvidacija Stojanovića osveta Luke Bojovića za smrt advokata Miše Ognjanovića

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • “Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!” Ova parola ne ide uz ovaj tekst. U prevodu, koga boli uvo sta je dalje bilo sa ovom?

34 Shares
Share via
Copy link