Lifestyle

Ko je srpska Lady Gaga?

Ukoliko ste mislili da je srpska Lady Gaga Jelena Karleuša, prevarili ste se. U poslednje vreme mediji ne dovode u vezu našu i svetsku pevačicu, već jednu našu manekenku koja mnogo više liči na Lady Gagu.

lejdica-gaga
Izvor: Facebook Foto: Miloš Nadažin©

Ponekad svetske zvezde optužuju naše da ih kopiraju, a nekad je obrnuta situacija. Nekada mediji primete sličnost između naših i svetskih poznatih ličnosti, a da nije u pitanju kopiranje stila. Već smo vam pisali o našoj manekenki koja podseća na Kate Moss, sada ćemo vam predstaviti Marinu Krtinić manekenku koja, kako kažu, liči na Lady Gagu.

ANA-LJUBINKOVIC
Izvor: Facebook Foto: Miloš Nadažin©

Manekenka Marina Krtinić gradi uspešnu karijeru svetskog modela, a revije najčešće radi u Njujorku. Na Njujorškoj nedelji mode 2013. godine je nosila modele Marka Džejkobsa, a prošle godine je šetala Nedeljom mode u Parizu.

Nakon serije fotografija za novu kolekciju naše dizajnerke Ane Ljubinković, Marinu Krtinić su počeli da porede sa Lady Gagom. Ona na fotografijama nosi modele poznate kreatorke, a ima i periku. Sa ovakvim stajlingom bi mogla zaigrati u nekom filmu kao dvojnica ove svetske zvezde. Sasvim logičan spoj predstavljaju avangardna dizajnerka Ana Ljubinković i avangardna manekenka Marina Krtinić.

Ana je modna dizajnerka i diplomirana slikarka koja ima već 10 godina rada iza sebe. Njena najnovija kolekcija se zove “Cloud walker”, a ona je ovoga puta pokazala kako tradicionalno može biti uklopljeno sa avangardnim, gobleni sa neuobičajnim krojevima. Anina kolekcija za proleće leto je mađarsko izdanje časopisa In Stile proglasilo najboljom na Nedelji mode u Mercedes Benz Centralne Evrope. Pretpostavljamo da bi se u ovoj odeći svaka žena osećala kao zvezda, hodajući po oblacima, poput Lady Gage.

lejdi-gaga
Izvor: Facebook Foto: Miloš Nadažin©

Ana Ljubinković je i ovog puta pokazala nešto novo, zanimljivo i neuobičajno, gobleni, neobičan print i kroj, a model Marina Krtinić joj je pomogla da se to iznese na pravi način. Fotografije je radio popularni fotograf i reditelj spotova Miloš Nadažin. Za Marinu kažu da je model koji ima veliku sposobnost transformacije. Ova, inače crvenokosa, manekenka sa plavim očima ima avangardni look. Sve to joj je pomoglo da se i ovog puta trasformiše tako dobro da bi je mnogi pomešali sa čuvenom svetskom zvezdom Lady Gagom.

Više o srpskoj Kate Moss

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

51 Shares
Share via
Copy link