kluni
Lifestyle

Kluni ima poruku za žene sa viškom kilograma

Izlišno je pričati o količini šmekerstva Džordža Klunija. Tipovi poput njega su toliko retki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a zatim da se te iste knjige čitaju pred spavanje. Tada bi možda ovaj svet bio lepše mesto, a žene bi se osećale mnogo prijatnije u svojoj koži.

Julijana Vilan je podelila sa javnošću saosećanje koje je izrazio Kluni sa svim koleginicama, i razumevanje pritiska pod kojem su glumice kako bi postigle idealnu liniju. Ona se otvorila na Twitteru i objasnila šta je tačno time mislila. Sve se dešavalo u vreme snimanja serije „ER“ u kojoj je Kluni imao glavnu ulogu.

„Počinjemo snimanje, rade se poslednje pripreme, a onda sam načula kako neko tiho govori Džordžu: ‘Da li si čuo šta su rekli Juliji?’ (oni – misleći na producente)

Kluni: „Da li su joj rekli da mora da smrša?“

– Da.

Kluni: „Je l’ im rekla da odjebu?“

– Aha.

Kluni: „Dobro im je rekla.“

„Tada sam se zaljubila u njega. Kad god su mi tokom karijere rekli da moram da smršam, čula sam Džordžov glas: ‘Reci im da odjebu’.

Vilanova je takođe rekla kako su standardi Holivuda o ženskom telu bili brutalni tokom devedesetih, jer „nije bilo raznovrsnosti u izgledu žena“, kao što što je to slučaj danas.

5 grešaka zbog kojih ćete najčešće odustati od dijete

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share