Magazin

Slavni glumac silovao ćerku kada je imala 14 godina: Rekao mi je da to svi očevi rade

kinski

Ćerka proslavljenog nemačkog glumca Klausa Kinskog, Pola Kinski, otkrila je da ju je otac silovao i zlostavljao dok je bila devojčica i to u periodu od 14 godina.

– Ćutala sam o tome godinama zbog toga što mi je zabranio da o tome govorim. Strašna stvar je što mi je on govorio da je to potpuno normalno, da očevi svuda u svetu to rade sa svojim ćerkama – izjavila je Pola Kinski za nemački nedeljnik “Štern” ( Stern ).

Pola Kinski danas ima 60 godina. Njen otac Klaus umro je 1991. u svojoj 65. godini. Poznat je po svojim ulogama maničnih i opsesivnih ličnosti, piše Objektiv.

Igrao je i u “Doktoru Živagu” Dejvida Lina iz 1965. godine, kao i u špageti vesternu “Za dolar više” sa Klintom Istvudom.

Klaus Kinski imao je još dvoje dece sa drugom i trećom suprugom: filmsku zvezdu Nastasju Kinski i sina Nikolaja.

Pola Kinski je o sek*ualnom zlostavljanju koje je trpela prvi put progovorila u svojoj knjizi ” From the Mouths of Children ” objavljenoj pre nekoliko dana. Ona je za “Štern” potvrdila da ju je otac tretirao kao sek*ualni objekat, da je silovao i zatim zasipao poklonima.

Ona je kazala da je knjigu napisala “kako bi pomogla drugima koji su morali da prežive slično iskustvo” i jer joj je bilo muka da sluša stalno hvalospeve o svom ocu.

– Više nisam mogla da slušam ‘Tvoj otac! Super! Genije! Uvek sam ga voleo!” i da uvek odgovaram “Da, da”. Od njegove smrti to njegovo veličanje je postalo još gore kad god bih pomislila da me je silovao u trenutku kad sam imala samo 14 godina – izjavila je Pola Kinski.

Drugo dvoje dece Klausa Kinskog, Nastasja i Nikolaj, za sada nisu želeli da komentarišu izjave njihove polusestre.

Nemački list “Bild” je u komentaru ocenio da bi Polu Kinski, zbog toga kako je postupila, trebalo smatrati heroinom, jer je odlučila da progovori o onome “što se, verovatno, ne usuđuje hiljade drugih ćerki”.

Novosadski lekar pedofil (68) osuđivan 2 puta, u zatvoru čeka smanjenje kazne zbog obljube devojčice

Čitajte Luftiku na Google vestima

129 Shares
129 Shares
Share via
Copy link