Beograd Magazin

Kinez tukao žene u prevozu čekićem jer ga stalno neko prati, a i bilo mu je vruće

gsp-beograd
Foto: Alo!/Vladimir Marković

Kineski državljanin W. X. (41) priznao je danas na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je u subotu čekićem udario tri žene u autobusima gradskog prevoza na liniji 37, nakon čega je tužilaštvo zatražilo od suda da mu odredi pritvor.

W. X. se na saslušanju branio da je to uradio „zbog vrućine i jer ga stalno neko prati“, a zbog ovakve odbrane tužilaštvo namerava da naloži njegovo prihijatrijsko veštačenje.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bekstva, jer Kinez nema prijavljeno prebivalište niti boravište u Beogradu. Njegovog maloletnog sina koji je bio sa njim prilikom izvršenja krivičnog dela, preuzeli su Uprava za strance i Centar za socijalni rad.

W. X. se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je u subotu najpre u autobusu na liniji 37 u Požeškoj ulici udario čekićem nekoliko puta dve žene u glavu iz čista mira, a potom da je u drugom autobusu na istoj liniji još jednu ženu udario čekićem u glavu.  Jedan od putnika je uspeo da mu otme čekić, a on je potom pobegao.

Brzom intervencijom policije on i njegov sin pronađeni su u Požeškoj ulici na autobuskoj okretnici, gde je Kinez i uhapšen.

Izvor: Tanjug

Pijani Sremac udario rođakov auto, seo u traktor, gurnuo ga u kanal, udario u kuću, PTT stub i istog tog rođaka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Kakav sud – takva pravda: koje nasilničko!? Ubistvo s predumišljajem. Naravno da će da se pravi lud. E… Zašta vas plaća moj porez po 1500 evra po sudiji…

99 Shares
Share via
Copy link