kijanu-rivs
Magazin Film

Kijanu Rivs otvorio dušu: Usamljen sam, voleo bih da se zaljubim

Za Kijanua Rivsa kažu da je kulturan, pristojan, vaspitan i veoma predusretljiv kada je publika u pitanju, a žene posebno interesuje da li takav šmeker ima devojku? Odgovor je ne. Rivs je trenutno sam i, kako kaže, voleo bi da se zaljubi.

Naime, Kijanu Rivs je u neavnom intervjuu za „Džakarta post“ govorio o trećem nastavku „Džona Vika“, pa je odgovarao i na neka intimnija pitanja novinara, prenosi B92.

Jedno od tih pitanja bilo je u vezi sa njegovim ljubavnim životom, a glumac je istakao kako se u poslednje vreme oseća usamljeno, ali da mu to ne predstavlja problem jer je optimista.

Svi holivudski super-heroji nisu ni do kolena Kijanu Rivsu (VIDEO)

„Trenutno nisam u vezi i nemam ljubav. Ali, ako se desi, ja ću voleti i poštovati tu osobu. Nadam se da će mi se ljubav uskoro desiti“, rekao je Kijanu Rivs.

U nastavku intervjua govorio je o tome kako se ne smatra posebnim.

„Ja sam glumac, stalno me prate paparaci. Ali osim toga, ne izlazim puno i ne radim mnogo toga. Poprilično sam dosadan“, istakao je on.

Rekao je kako mu nekad smeta što je poznat i dodao da se oseća kao životinja u kavezu, ali i da u Los Anđelesu nikoga nije briga za to.

Kijanu Rivs inače važi za atipičnu holivudsku zvezdu, a u medijima se ne pojavljuje bez nekog povoda.

Kada smo mislili da ne može više da nas oduševi, Kijanu Rivs nas je ponovo ostavio bez teksta

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku