Film Magazin

Kijanu Rivs otvorio dušu: Usamljen sam, voleo bih da se zaljubim

Za Kijanua Rivsa kažu da je kulturan, pristojan, vaspitan i veoma predusretljiv kada je publika u pitanju, a žene posebno interesuje da li takav šmeker ima devojku? Odgovor je ne. Rivs je trenutno sam i, kako kaže, voleo bi da se zaljubi.

Naime, Kijanu Rivs je u neavnom intervjuu za “Džakarta post” govorio o trećem nastavku “Džona Vika”, pa je odgovarao i na neka intimnija pitanja novinara, prenosi B92.

Jedno od tih pitanja bilo je u vezi sa njegovim ljubavnim životom, a glumac je istakao kako se u poslednje vreme oseća usamljeno, ali da mu to ne predstavlja problem jer je optimista.

Svi holivudski super-heroji nisu ni do kolena Kijanu Rivsu (VIDEO)

“Trenutno nisam u vezi i nemam ljubav. Ali, ako se desi, ja ću voleti i poštovati tu osobu. Nadam se da će mi se ljubav uskoro desiti”, rekao je Kijanu Rivs.

U nastavku intervjua govorio je o tome kako se ne smatra posebnim.

“Ja sam glumac, stalno me prate paparaci. Ali osim toga, ne izlazim puno i ne radim mnogo toga. Poprilično sam dosadan”, istakao je on.

Rekao je kako mu nekad smeta što je poznat i dodao da se oseća kao životinja u kavezu, ali i da u Los Anđelesu nikoga nije briga za to.

Kijanu Rivs inače važi za atipičnu holivudsku zvezdu, a u medijima se ne pojavljuje bez nekog povoda.

Kada smo mislili da ne može više da nas oduševi, Kijanu Rivs nas je ponovo ostavio bez teksta

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

21 Shares
Share via
Copy link