zoran-kesic-pismo-penzionerima
Magazin

Kesićevo pismo penzionerima bolje je od Vučićevog

Zoran Kesić odlučio je da sledi primer predsednika Srbije Aleksandra Vučića i napisao je pismo penzionerima. Za razliku od Vučićevog, Kesićevo pismo zvuči dosta realnije i daleko lakše se pamti, a pročitao ga je u novoj epizodi emisije „24 minuta“.

Dragi penzioneri,

Želim da vam najiskrenije zahvalim što ste, kada je našoj emisiji bili najpotrebnije, bili uz nju gledajući je posvećeno iz nedelje u nedelju što nije nimalo lako. Bukvalno ni mi ne bismo da ne moramo. Naša emisija pojavila se na medijskom nebu u trenutku kada je televizijski prostor bio doveden do ivice bankrota. One bivše emisije pokrale su sve što se moglo pokrasti. Govorim o štetočinskim emisijama kao što su „48 sati pljačka“, „Leteća krađa“, „Domaćine, ugradi se“, „Operacija trijumfalna pljačka“ i najstrašnija od svih „Bankrot republika“.

Pisao je starima i nemoćnima, sada ja mlada, i jednako nemoćna, pišem njemu

Želim da vas obavestim da je naša emisija zahvaljujući vama izašla iz teške krize, i nikada nećemo zaboraviti vašu veliku žrtvu, uključujući i ovu poslednju. Naime, štrpnuli smo od vaših penzija i za ovo pismo. Jer znate kol’ko vas ima? Pa ful kolor, pa potpis ko pravi, pa slika… Sve to košta.

Na kraju, dragi penzioneri, nadam se da će vas ovo pismo zateći u… Pa, da će vas zateći., poručio je Kesić.

Penzionerka uzvraća udarac: Gospodine predsedniče, nemojte mi pomagati…

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku