Ljubimci

Keksići, torte i sladoledi iz pekare za pse Vaf

U pekari za pse Vaf u Pašićevoj ulici u Novom Sadu, možete kupiti zdrave namirnice za vaše pse. U njima nema veštačkih dodataka, konzervansa, aroma i boja, keksići se prave ručno i peku odnosno suše na tradicionalan način. Predstavljamo vam tri proizvoda koji će vaši ljubimci sigurno obožavati.

Keks sa morskom ribom

U ovom keksu ima 19,57g prirodnih proteina. Sadrži D vitamin koji je odličan za dlaku, ima nizak nivo masti i lako je varljiv.

keks-vaf-morska-riba

Keks od goveđe jetre

Keksići od goveđe jetre odlični su za pse koji imaju probleme sa krvnom slikom jer povećavaju broj crvenih krvnih zrnaca.

keks-vaf-govedje-srce

Keks sa jabukom

Za kuce na diijeti sa 12,90g proteina, i samo 2,78g masnoće. Idealna i za one koji ne vole meso.

Osim ovih keksića u Vafu možete naručiti tortu za specijalne prilike. Torte se rade po narudžbini, od sastojaka koji sami odaberete. One su ukusne, hranljive, uglavnom se prave od različitih kombinacija mesa i povrća, lepo izgledaju, a kuce ih prosto obožavaju.

torte-vaf-keksici

Za osveženje tu su hladne rafaelo kuglice od svežeg voća i sladoled. Sladoledi se prave od jabuka, banana i crvenog voća. U ponudi su i mesni sladoledi koji su slani, i odlični za vrućine kada je i psima potrebno da se rashlade.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

87 Shares
Share via
Copy link