Magazin Poznati

Čuvena Kasandra kao da je pronašla eliksir večne mladosti i na pragu 6. decenije izgleda poput devojčice (FOTO)

Kasandra
Foto: Screenshot / YouTube

Ako ste odrastali tokom 90-ih, gotovo da nije bilo TV kanala na kojem se nije emitovala čuvena latinoamerička serija „Kasandra“,  o lepotici čije su ljubavne jade pratile sve generacije – od tinejdžera do penzionera.

Glavna glumica Koraima Tores (49) uskoro ulazi u 6. deceniju života, što se po njenom fenomenalnom izgledu nikako ne bi moglo zaključiti, jer deluje kao da je pronašla fontanu (večne) mladosti.

Ova planetarno popularna glumica, koja se probila ulogom Kasandre, nastavila je da snima serije punom parom, a u međuvremenu se ostvarila i kao majka.

„Divna i prirodna, svaka čast“

Koraima na svom Instagram profilu prikazuje porodičan stil života, ali neretko publiku obraduje i svojim fotografijima i selfijima iz teretane.

Ovog puta objavila je video na kome pozira bez šminke, a mnogi su iznenađeni kako glumica na pragu šeste decenije izgleda mladoliko, a evidentno je da nije podlegla uticaju i podvrgla se estetskim korekcijama, piše Stil Kurir.

I dalje si prelepa“, „Svaka čast na izgledu“, „Divna i prirodna, svaka čast“, „Ništa se nisi promenila od uloge Kasandre“, samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Glumica je inače veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde ima 340 hiljada pratilaca, a uvek rado odogovara na poruke i komentare obožavalaca.

Sa suprugom i sinom uživa u Bogoti

Ako bacite pogled na glumičin profil, videćete da ona često objavljuje fotografije iz teretane i sa plaže, na kojima se vidi njena zanosna figura.

Na pragu šeste decenije, mora se priznati da Koraima izgleda savršeno. Njeni isklesani trbušnjaci su u prvom planu na svakoj slici koju okači nakon treninga.

Iako joj je uloga Kasandre donela planetarnu popularnost, Koraima je i nakon te serije bila veoma aktivna na poslovnom planu.

Ona je nastavila da snima serije punom parom, ali se posvetila i porodičnom životu.

Postala je majka 1994. godine, te sa suprugom Nikolasom Monterom, za koga se udala 1996. godine, ima sina Manua, a srećna porodica živi  u Bogoti.

Izvor: Stil Kurir

10 zanimljivih činjenica o legendarnim „Mućkama“ koje su vam sigurno promakle (VIDEO)

74 Shares
Share via
Copy link