Magazin

Karneval za prvi korak Lane Jovanović 14. septembra u Beočinu

Karneval za Lanin prvi biće održan u ponedeljak, 14. septembra sa početkom u 16.30 časova na platou Doma kulture u Beočinu.

Misija i cilj ovog karnevala je da se u što većoj meri prikupe sredstva za lečenje naše sugrađanke, bebe Lane Jovanović iz Rakovca, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, progresivne i na žalost smrtonosne bolesti, za čiji lek je potrebno prikupiti sumu od neverovatnih 2,1 miliona dolara i obezbediti dodatnih 300 do 400 hiljada dolara za bolničke i druge troškove.

lanin-korkak

Karneval za Lanin prvi korak organizuje Udruženje hranitelja, usvojitelja i roditelja “Radosnica” iz Beočina a pozivu na učešće odazvali su se brojni scenski umetnici, profesionalni animatori, pozorišta, deca Beočina i drugi izvođači koji će učiniti da program manifestacije bude što zabavniji.

Sadržaje će upotpuniti i ljudi velikog srca iz raznih udrženja iz opštine Beočin, brojni vinari, proizvođači meda, individualni proizvođači hrane, delikatesa i rukotvorina koji će na bazaru manifestacije prodavati svoje proizvode isključivo u humanitarne svrhe za Lanu Jovanović.

Događaj je podržan i od strane opštine Beočin, Kuturnog centra opštine Beočin, JKP NS Tržnica i mnogih drugih kompanija i prijatelja koji su izašli u susret kao tehnička podrška.

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

24 Shares
Share via
Copy link