Magazin

Diva Karleuša džiberski izvređala šampiona Kalinića i sramota nas je u njeno ime

kalinic
Foto: kss.rs

Vest da pevačica i velika glasnogovornica vegetarijanstva Jelena Karleuša nastupa na Roštiljijadi u Leskovcu očekivano je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Ubrzo nakon inicijalnog talasa ironičnih komentara, u medijima se pojavila informacija da Leskovčani skupljaju pare da daju Jeleni kako ne bi pevala na ovoj manifestaciji.

Ovaj potez izazvao je brojne reakcije, pa su mišljena o nastupu pevačice podeljena.

Košarkaš Nikola Kalinić objavio je fotografiju na Instagram profilu na kojoj je podelio vest sa portala u kojoj se piše o ovoj inicijativi Leskovčana, koji ne žele da Jelena nastupa na Roštiljijadi.

Potom je usledila burna reakcija pevačice, koja je brutalno odgovorila na objavu košarkaša.

Karleuša je podelila stori Kalinića, pa je dodala svoj komentar:

Karleusa-Jelena

„Narode, ajde da se organizujemo i skupimo pare da pomognemo ovom nesrećnom momku. Hitno mu je potrebna operacija deformisanih kostiju lica da više ne bi morao da se snima kako d*ka gledajući transrodne osobe! Ujedinimo se kako bi ovaj mladić KONAČNO našao neku devojku i prestao da vređa i napada žene i javne ličnosti po društvenim mrežama!“, napisala je Karleuša.

Vređanje je odraz nemoći, pokušaj da poniziš i uniziš nekog, a kad to činiš na osnovu fizičkog izgleda, pa onda si… dodati po izboru.

Jelena Karleuša je nemoćna. Pevačica ovakvih ili onakvih glasovnih mogućnosti, nebitno je, a kakav je čovek sama je najbolje pokazala.

Ona je nemoćna. I to prilično. Frustrirana. I nisam ja nikakav sudija ili psiholog, to govore njeni potezi.

Šta će, uopšte, na sportskim „stranama“? Velika diva je prostački želela da ponizi šampiona, pokušala, i mogla je samo da pokuša. Da učini to ne može, jedino može sama sa sobom da se valja u blatu na koje je izgleda navikla.

Ok, neko će reći, pa on je „prvi počeo“. Šta je počeo? Nikola Kalinić je okačio post na Instagram storiju kako Leskovačani skupljaju pare da daju dotičnoj da ne peva na tamošnjoj roštiljadi.

Živimo, valjda, u slobodnom svetu, državi u kojoj svako može da kaže šta misli. Nadam se bar.

Isto tako svako može da se sa tim složi, ne složi, ne kao drva što se slažu, nego da mu je to ok ili nije. Ali, ono što je pevačica probala je da ponizi, da se naruga nekome na račun njegovog fizičkog izgleda zbog deformiteta, ili možda je samo htela da se nađe u istom košu sa šampionom.

Ovako je samo ponizila samu sebe time što je ismevala nekog na račun fizičkog izgleda. I ne radi se ovde o Nikoli Kaliniću, ne, ovde je u pitanju uzor nekih mladih (nažalost) koji bi da šampionu kaže kako mu hitno treba operacija deformisanih lica kostiju, da nađe devojku, ne znam ti ja šta…

Kako smo kao društvo dotle došli? Otac, čovek reprezentativac, ima i svetsko i olimpijsko srebro sa Srbijom, šampion Evrope (2017) sa Fenerhahčeom, trostruki prvak Turske, dvostruki osvajač ABA lige i prvenstva Srbije, MVP…

Sve i da ništa nije osvojio, da je najobičniji čovek kao i svaki drugi kojeg srećemo, neće mu jedna diva držati moralne pridike.

Znate, polako dolazi i vreme da se razmišlja gde ćemo za Novu godinu. JK ne mora da razmišlja, može opet da se stavi na raspolaganje aktuelnoj vlasti, masa vapi da je čuje, možda onda i sa bine uputi po koju uvredu na račun nečijeg deformiteta.

Izvor: Nova

Karleuša poručila Leksovčanima da su ološ i da se banjaju u toplim go*nima, ona će da peva jer nju narod voli

288 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap