Magazin Poznati

Kanje Vest skinuo suprugu pa je stavio pred kameru i napravio 18+ fotke: “Nema pantalona ove godine”

kanje-vest-supruga
Foto: Printscreen/Instagram

Kanje Vest, ponovo, našao se na meti kritika zbog niza polugolih fotografija svoje supruge Bjanke Ćensori koje je objavio na Instagramu. Reper na zvaničnom Instagram profilu pored provokativnih izdanja Ćensori ostavio je i bizarne poruke.

“Nema pantalona ove godine”, napisao je Kanje Vest uz fotografiju Bjanke Ćensori na kojoj pozira samo u donjem vešu, a grudi je prekrila krznom, prenosi Blic žena.

Na preostalim fotografijama pozirala je u crnom korsetu i minijaturnom gornjem delu kupaćeg kostima. Kanje pored Bjanke stoji kao njen makro.

Neobična priča i odnos Bjanke i Kanjea već neko vreme privlači pažnju javnosti i medija. Prijatelji Ćensori tvrde da Kanje kontroliše svaki deo njenog života i da je tera da liči na njegovu bivšu Kim Kardašijan.

“Ona izgleda kao da je iz pornića i sve više liči na Kardašijanke”, “Kopija Kim Kardašijan”, “Tretiraš je samo kao objekt”, “Zašto Bjanka više liči na Kim Kardašijan nego sama Kim?”, “Pretvorio ju je u svoju bivšu”, “Nadam se da ti deca ovo ne gledaju”, pisali su u komentarima.

Prljavi ples za ženu Kanjea Vesta usred kafića, ali svi pričaju o reakciji repera (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link