Magazin

Prljavi ples za ženu Kanjea Vesta usred kafića, ali svi pričaju o reakciji repera (VIDEO)

prljavi-ples-zene-kanjea-vesta
Foto: Printscreen

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Censori, uživala je u restoranu u Majamiju gde joj je prijateljica igrala u krilu.

Bjanka nije mogla da sakrije oduševljenje i sreću kada je njena prijateljica, di-džej Skaj Haj Bejbi, počela da vrti zadnjicom i pleše joj erotično u krilu dok je sedela pored svog kontroverznog supriga.

Bjanka, koja je ponosno pokazala svoje gole grudi u bodiju u boji kože, tada je viđena kako se smeje i ohrabruje svoju prijateljicu dok joj je ‘tverkala’ u krilu. Sve vreme, Vest je ćaskao sa prijateljima ne obraćajući pažnju na ženin i Bejbin “prljavi ples”.

Snimak je snimljen samo dva dana pre Vestovog kontroverznog događaja preslušavanja albuma u ​​utorak, gde su komentatori širom interneta nazvali rep zvezdu “odvratnim ljudskim bićem” nakon što je nosio crnu kapuljaču Ku Kluks Klana.

Da stvar bude gora, on i reper Taj Dola Sign izveli su svoju kontroverznu pesmu „Vultures“, koja sadrži eksplicitne tekstove o Jevrejki: „Kako sam ja antisemit? Ja samo jedem*** jevrejsku cu****. ” Istina, ovo nije prvi put da Kanje nosi crnu duksericu u stilu KKK. Nosio ga je i na početku svog muzičkog spota za “BLKKK SKKKN HEAD”, davne 2013. godine.

Takođe, muzička zvezda je kritikovana što je nosila kontroverznu duksericu dok je njegova ćerka Nort bila na bini u njegovoj blizini, a prisustvovali su i njegova ćerka Čikago (petogodišnja) i sin Saint (7).

Podsetimo, Kanjea su napale jevrejske organizacije koje su ga nazvale „patetičnim i žalosnim” zbog odvratnog teksta o Jevrejki u njegovoj najnovijoj pesmi. Tekst je izazvao negodovanje među nekim fanovima u to vreme, a sada je repera osudio Američki jevrejski komitet.

„Neoprostivo je raspirivati vatru antisemitizma i promovisati takav bes na milione svojih sledbenika, posebno tokom ovog teškog i opasnog vremena za jevrejsku zajednicu“, rekao je portparol Ričard Hiršhaut za TMZ.

On je dodao da ga izbor reči i dela Kanjea Vesta nije iznenadio, s obzirom na njegove prethodne antisemitske primedbe, piše Jutarnji.

Kanje Vest ne prestaje da šokira, gostima na žurki poslužio suši na nagoj ženi (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link