Horoskop Horoskopski znakovi

Kako odrediti podznak u horoskopu?

devojka-crvena-kapa

Podznak je naziv za znak koji se u trenutku vašeg rođenja nalazi na Istoku. On govori dosta o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas okolina doživljava.

Bez obzira koliko se trudili da pronađete precizne podatke, potrebno je da znate da tabela nikada ne može da bude 100% tačna iz prostog razloga što je za precizno izračunavanje nečijeg podznaka neophodno uzeti u obzir tačan datum (godina, mesec, dan, sat i minut rođenja) i geografsku dužinu i širinu mesta rođenja.

Podznak je važan aspekt u horoskopu svih ljudi, stoga je dobro znati nešto više o njemu. Ukoliko još uvek niste otkrili svoj podznak, donosimo vam i jednostvane upute za racunanje podznaka. Potrebno je da znate tačno vreme i mesto rođenja.

 

Koje su karakteristike podznaka Bika

Smireni, staloženi, dobri, tihi – to su reči s kojima vas okolina najčešće opisuje. Strpljivi ste, uporni i odlučni, te niste skloni burnim i ishitrenim reakcijama. Promišljeni ste i pomalo tromi, pa vam nekad treba previše vremena da se pokrenete i odvažite na akciju.

Izuzetno ste šarmantni, privlačni i simpatični, a ljudi vas vole zbog vaše dobronamernosti. Volite hranu, piće, muziku, umetnost i znate kako uživati u životu. Pravi hedonisti.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
318 Shares
318 Shares
Share via
Copy link