Horoskop Horoskopski znakovi

Kako odrediti podznak u horoskopu?

Kako ga prepoznati?

Onaj koji je rođen u podznaku Bika j pravi gurman i hedonista koji često imaj pokoji kilogram viška, što ni najmanje ne umanjuje njihovu privlačnost. Ljudi s podznakom u Biku imaju prelepe, pravilne crte lica i gustu kosu.

Žene su poznate po zanosnim oblinama, a muškarci po širokim ramenima koji suprotnom spolu ulijevaju sigurnost. Obično imaju deblji vrat i podbradak, a prepoznat ćete ih i po izrazito prijatnom glasu.

Poznati kojima je podznak u Biku:

Sigourney Weaver, Carlos Santana, George Lucas, Mariah Carey, Che Guevara, David Beckham, Sheryl Crow, Elle McPherson, Zinedine Zidane, Nikola Tesla

Podznak je, uz horoskopski znak, drugi važan podatak koji nas određuje u astrološkom smislu. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku kad smo rođeni. Rečeno na drugačiji način, podznak je horoskopski znak kroz kojeg prolazi horizontalna osa natalne karte.

Još davno pre nego što su se pojavili računari i Internet, izračunavanje podznaka bilo je itekako zahtevan proces. Ali zahvaljujući tehnici i 21. veku, danas su nam dostupna takva čuda kao što su programi za određivanje podznaka i tumačenja za horoskopski podznak.

Više o podznaku u Ovnu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
318 Shares
318 Shares
Share via
Copy link