Uncategorized

Kako je bilo na prvom rođendanu Luftike?

U prelepom ambijentu kluba Reset uz lepe i drage goste i energičnu muziku popularnog benda Inspiracija, novosadski portal Luftika je proslavio prvi rođendan.

Godišnjice ne bi ni bilo, da nije uspešnog tima portala Luftika. Kako bi naš tim blistao za prvi rođendan potrudili su su se naši prijatelji Tamara i Marina iz nakita Brosh, Jelena, Vera, Sneža i Aleksandra iz studija Angel.

bojana-reset
Facebook

Malo je reči da se opiše lepota enterijera i eksterijera novosadskog kluba Reset. Našim gostima se najviše svideo bazen na otvorenom i pogled od milion dolara, pa su tako mnogi iskoristili priliku da naprave selfije baš na ovom čarobnom mestu kluba Reset. Evo kako su to podelili i na društvenim mrežama.

reset-stiklica
Facebook

Ekipa Dnevnjaka, multitalentovani kreativac Yasserstain, blogerke Tatjana JovanovićEna Luna, Svetlana Prodanić, Jovana Bovan,  Marina Marry i Milena Stanković, modeli, fotografi, dizajneri, stilisti i drugi uspešni ljudi su uveličali prvi rođendan portala Luftika i mi im se ovom prilikom zahvaljujemo na tome.

Za veselu atmosferu se pobrino bend Inspiracija, ali i pivo Heineken, vinarija Deurić i Pevac rakija. Naši gosti su imali priliku da probaju neke od najboljih novosadskih torti, jer šta je rođendan bez torte, a mi smo imali čak pet prelepih. Prijatelji iz poslastičarnice Vremeplov, Slatki dan, Kristina i Maestro Nikola su se potrudili da naprave najlepše torte i da na svakoj bude ispisan logo portala Luftika. Za slani deo ove naše lepe priče su bili zaslužni pekara Central i restoran Roža Forum.

reset-tamara
Facebook

Mirisnu notu celom ambijentu su pružale predivne ruže u kutiji Flower Marketa, a sve je bilo u znaku našeg portala, pa je tako čak i jedna lubenica imala naš logo, ali i jastučići Indigo gifts. Umetnici, profesionalci u svom poslu pomogli su da ceo događaj bude na višem nivou i mi im se u ime tima zahvaljujemo na tome.

mary-reset
Facebook

Fotografi i kamera su zabeležili svaki momenat ove dobre žurke, a mi vam prenosimo delić atmosfere. Budite sa nama i dalje, jer bez vas ne bi bilo ni našeg portala i hvala na ukazanom poverenju.

Šta su drugi rekli o nama

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

31 Shares
Share via
Copy link