Lifestyle Vesti Novi Sad

Kako Irac i Englez startuju (i osvajaju) Novosađanke?

Oni su zabavni, duhoviti, talentovani, muzičari koje je sudbina spojila i dovela u Novi Sad. Jedan je Englez, drugi je Irac, a u svoj bend “Club Landers” su primili i Novosađanina,  kako kažu, zbog toga što ima puno lepih drugarica. Odlučili su da ostanu u ovom gradu zbog prelepih Novosađanki.

grk-irac-puberaj-svirka
Foto: Jovana Rakić

Ovi stranci savetuju Novosađane da prilaze devojkama, jer uvek treba rizikovati.

– Za veče treba startovati minimalno 25 devojaka, jedna od njih će sigurno pristati, a vi nemate šta da izgubite – kaže Englez Tim Laws.

Njihova publika je ona koja želi da čuje nešto drugačije od onoga na šta su navikli.

– Voleli bismo da naša publika budu single, lepe Novosađanke, baš te što kukaju da im ne prilaze –  ističe Irac James Byrne.

Pročitajte o Italijanu koji je otvorio salon u Novom Sadu

Tim i James su muzičari koji su napustili Grčku i Irsku, jer im se svideo grad Novi Sad, lepe devojke i prijatni ljudi, Novosađani koji bez obzira na to da li znaju engleski uvek hoće da pomognu. Tim Laws se pored muzike bavio i stand up komedijom, a u Grčkoj vodi restoran.

puberaj-novi-sad-novosadjanke
Foto: Jovana Rakić

– Prestao sam sa tim poslom, jer nije lako biti stand up komičar. On mora da osvoji publiku u prvih nekoliko minuta, inače je propao. Muzičaru je lako, ako je publika neraspoložena, samo odsvira neki hit i ima je ponovo – kaže ovaj duhoviti Englez.

James je muzičku karijeru počeo u svojoj zemlji, napustio je u momentu kada je ona trebala da doživi vrhunac, jer je želeo da dođe u Novi Sad.

– Imam 2 muzička spota, imao sam velike planove tamo, ali sad bih želeo mnogo toga da postignem u ovom gradu – priznaje Irac.

Za naš portal je ispričao zbog čega je jedan dečak u njegovom spotu.

grk-irac-puberaj
Foto: Jovana Rakić

– Moj drug koji je bio na snimanju je morao da čuva dete, pa smo i njegovog sina sasvim slučanjno ubacili da glumi u spotu – kaže James i dodaje da u muzici treba biti spontan, a njegov bend je baš takav na svirkama.

Oni kažu da su muzičara Novosađanina Daniela Divjakovića primili u bend samo zato što ima puno lepih drugarica, ali Daniel otkriva da je to samo šala.

– Kada smo imali prvu svirku, očekivao sam da će me predstaviti kao dobrog muzičara, a oni su umesto toga ispričali tu šalu – kaže Daniel i ističe da je sa njima u bendu, jer su entuzijaste, baš zbog toga što su se odlučili da dođu u Srbiju iz koje mnogi odlaze.

Gde je provod u Novom Sadu, a nije izlazak?

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

29 Shares
Share via
Copy link