Magazin

Volela ga je cela Juga u “Žikinoj dinastiji”, čuvenog Bobu danas niko ne bi prepoznao

1376197_0612_ff
Printscreen

Na današnji dan 1955. rođen je glumac Vladimir Petrović, koga je publika zavolela kao Bobu Pavlovića u hit serijalu “Žikina dinastija”.

Dogodovštine prijatelja Žike i Milana tu su da nasmeju masu, a ljubav Marije i Bobe da podseti da prava osećanja dvoje zaljubljenih, uprkos svim preprekama, može da opstane.

Uprkos ljubavi koju je tih godina on dobio od publike i brojnih poziva da se više posveti glumi, Petrović je odustao od scene i posvetio se marketingu.

I dok su svi, uprkos činjenici da je reč o seriji, verovali da je on zaista zaljubljen u Mariju, tačnije glumicu Rijaldu Kadrić, on je voleo i dan-danas voli Jasminku, kraj koje je proveo najlepše trenutke u svom životu, iako ne krije da je u njihovom braku bilo i kriza.

2910307_leto6_ff
Foto: Damir Dervišagić

Čuveni Boba se okrenuo porodici, najpre supruzi Jasminki, piscu za decu, sa kojom je dobio dvoje dece – sina Igora i ćerku Anu.

Pronašao je Petrović mir i blagostanje u svojoj porodici, uživa da provodi vreme sa unucima, a uprkos godinama vrlo je i dalje posvećen svom pozivu koji mu je prvobitno bio hobi.

– Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili – kazao je ranije.

Budući da godinama živi daleko od kamera, činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promenio.

Izvor: Kurir.rs/A.S.

“Nikada nisam mogao da igram ljubavnike niti heroje”: Glumac Taško Načić zbog izgleda nije dobio mnoge uloge

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link