Horoskop Horoskopski znakovi

Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra a ova 4 znaka će pogoditi kao cunami

devojka-zima-ljubicasto

Možda nas samo još nekoliko dana deli od kraja 2021. godine, ali preostaje još bar još jedan značajan astrološki tranzit pre nego što sat otkuca ponoć usred vaših novogodišnjih proslava.

Jupiter — planeta rasta, obilja i ekspanzije — konačno se vraća u svoj matični znak Riba po prvi put u 12 godina (osim vrlo kratkog boravka u maju).

Kao najveće planete u našem solarnom sistemu, Jupiterovi tranziti imaju prilično veliki uticaj na nas, i, na našu sreću, svi mi možemo da doživimo ovaj tranzit negde u našim natalnim kartama.

Iako neće svima doneti istu sudbinu, Jupiter u Ribama 2021. će najviše uticati na četiri horoskopska znaka: Blizance, Devicu, Strelca i Ribe.

Dok se Jupiter vraća u promenljivi vodeni znak Riba 28. decembra, promenljivi znaci mogu očekivati da će osetiti njegove efekte najviše pošto Jupiter vlada osnovnim kućama svake njihove karte rođenja.

Evo gde Blizanci, Devica, Strelac i Ribe mogu da očekuju da se ova ekspanzivna energija orijentisana na rast pojavi u njihovim životima do 27. oktobra 2022:

Blizanci

Kao radoznali, mentalno veoma aktivan znak zodijaka, Jupiterova ekspanzivna priroda orijentisana na znanje će uticati na vas na izuzetne načine.

Ulazeći u vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti 28. decembra, Jupiter u Ribama obećava da će vam pomoći da se upustite u nove i uzbudljive profesionalne poduhvate.

U svojoj karijeri nastojite da se kontinuirano prilagođavate i razvijate, a kako se Jupiter kreće kroz znak svog domicila, vaša želja da dosledno učite nove stvari na svom profesionalnom polju biće u potpunosti podržana.

Ako ste bili željni velike promene u karijeri, sada je vreme za to.

Naučićete mnogo o sebi i poslu koji obavljate tokom ovog tranzita.

Devica

28. decembra Jupiter će se preseliti iz vaše šeste kuće posla i zdravlja u vašu sedmu kuću romantičnih veza i partnerstava, što će podstaći ekspanzivan rast i stvoriti izuzetne prilike u ovoj oblasti.

Pošto su Ribe vaš sestrinski znak, ova energija vam se može činiti veoma nepoznatom, ali to je samo uticaj koji vam je potreban da uravnotežite svoju prirodu orijentisanu na detalje.

Ovo je vreme da date prioritet vezama koje ste možda propustili ove godine, tako da, ako ste bili željni da potencijalno počnete da izlazite (ili produbite trenutnu vezu), Jupiter će vam rado pomoći.

Moći ćete u potpunosti da iskoristite ovu energiju do maja 2022, kada će Jupiter nakratko uroniti u Ovna.

Ali, za sada uživajte u rastu koji će vaši odnosi doživeti.

Strelac

Jupiterov će ulazak u Ribe 28. decembra uskladiti i podržati vašu ekspanzivnu, optimističnu prirodu u velikim stvarima, tačnije u vašoj četvrtoj kući doma i porodice.

Skloni ste da dajete prednost svojoj ličnoj slobodi nad svim ostalim, ali ovaj tranzit će vas navesti da procenite svoju odluku.

Da li imate potrebnu stabilnost da biste mogli slobodno da lutate?

Kako vas je vaš odnos sa porodicom potencijalno sputavao?

Kako se neke od ovih tema pojavljuju tokom ovog tranzita, sigurno ćete moći da uspostavite izvesnu sigurnost u svom privatnom svetu.

Ribe

Kako se Jupiter preseli u vašu prvu kuću samoizražavanja 28. decembra, verovatno ćete iskusiti efekte ovog tranzita najviše od svih.

Pošto je Jupiter takođe vladar vaše karte, rast i širenje koje će se desiti ćete jako lično osetiti.

Ovo je vreme duhovnog buđenja i povećane samosvesti koje će dovesti do toga da se magla koju ste osećali u vezi sa svojim doživljajem sebe potpuno slegne.

Ovo je vaše vreme da se upustite u novo životno poglavlje i ponovo otkrijete ko ste.

Ribe imaju najlepša stopala, Lavice grudi, Ovnice oči, Vodolije gležnjeve…

 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

573 Shares
573 Shares
Share via
Copy link