Magazin

Jovana umetnica Jeremić frapirala javnost nezamislivim izlivom genijalnosti

jovana jeremić
Printscreen

Voditeljka Hepi televizije Jovana Jeremić poznata je po svojim čuvenim izlivima genijalnosti i izjavama koje ubrzo nakon televizijske premijere svoj život nastavljaju na društvenim mrežama. Njoj se mora priznati da nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ona se očigledno ne obazire mnogo na negativne komentare.

Nakon njenog čuvenog lapsusa „protojerej Staford“, sada je otišla i korak dalje. Predstavljajući sebe kao umetnika novinarskog poziva, ona je na „dečijoj“ televiziji, koja služi za promociju najpoganijih likova i primitivnih vrednosti, u goste pozvala dvoje ljudi u čijim pričama je videla samo njoj znanu paralelu.

Marićev staford koji kidiše na popularnost i čije veštačko samopouzdanje iritira mozak pristojnih ljudi, ugostila je čoveka koji je izgubio svoje dete i ženu koja je izgubila svog psa.

– Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa. Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao. Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa – ovim rečima je Jovana predstavila svoje goste.

Neshvatljivo ponašanje voditeljke Jeremić, bez imalo ukusa i stida. Vlasnici pasa znaju kakva je to ljubav. Međutim, porediti to sa roditeljskom ljubavi neukusno je, naročito ukoliko je čovek izgubio dete.

Način i gestikulacija i iznad svega Jovanino samoljublje prilikom najave ove emisije je mimo svih standarda ljudskosti, empatije i razumevanja. Ona je tipičan primer osobe koja gazi preko mrtvih, a i živih, zarad svog uspeha.

Takvi kadrovi uspevaju i imaju prođu u ovoj banančini od države, a ne bi začudilo ukoliko Jovana jednog dana postane i kandidat za neku od najodgovornijih funkcija u državi. Ništa nas više ne bi začudilo, pa ni ovakvo njeno ponašanje nije neočekivano.

Ta njena narcisoidnost i nekritičnost sopstvene ličnosti je zapanjujuća. Da mi je delić te njene karakterne crte, pomislio sam priznajem, bio bih Marić umesto Marića. Ha! Glupa fora glupog autora, za kraj glupog teksta o glupoj voditeljki koja na glupom TV-u ispire mozak glupim ljudima koji sve njene gluposti, tako glupi i nesvesni, gutaju u neograničenim količinama. Glupost je neuništiva! Jovani srećan rad i živela Srbija!

Ivan Ivanović i Jovana Jeremić: Dvoje su se tako smuvali (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

331 Shares
331 Shares
Share via
Copy link