Magazin

Jovana Jeremić isprozivala pevača zbog Srba sa Kosova: „On je mali miš, ne može u fajt sa lavicom“

jeremic-sloba-radanovic
Foto: Instagram/jeremicjovana/slobaradnovic

Na srpskoj estradi otvoren je novi sukob, a u glavnim ulogama su voditeljka Jovana Jeremić i pevač Sloba Radanović. Razlog prozivki na društvenim mrežama je Jovanina izjava o Srbima sa Kosova i Metohije.

Voditeljka teško podnosi kritike zbog svog ispada o Srbima sa Kosova. Nakon što ju je prozvao pevač i nekadašnji rijaliti učesnik Sloba Radanović, ona mu je odgovorila.

– Radanović kada potencira srpstvo i patriotizam, isto je kao i kad je potencirao brak i porodicu u javnosti, a varao svoju ženu u rijalitiju, to je Radanović. Licimer, jedan lažni moralista i kao takav odlično je što me napao jer takvi kao što je on treba da me napadnu, oni nisu moja ekipa jer nije iskren. On jedno priča u javnosti, a drugo radi u tajnosti – lažni moral – rekla je Jovana Jeremić za „Blic“.

– On nema mozga, a nije na mom intelektualnom novou da se raspravljam sa nekim kao on, neškolovan u svakom smislu. On ne može da ulazi u fajt sa lavicom, jer on je jedan mali miš. On je isfrustriran muškarac koji ne može da se nosi sa jakom ženom, što se i videlo u njegovom prvom braku – dodala je ona.

Podsetimo, pevač Sloba Radanović juče je, putem Instagrama, žestoko isprozivao voditeljku Jovanu Jeremić zbog njenih komentara o ljudima sa Kosova i Metohije.

„Nemam ni ja problem da kažem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koji koji način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način“, počeo je Sloba.

„Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak? Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizije i videćete da nikome na svetu neće nedostajati“, dodao je on.

 

sloba-o-jovani
Foto: Instagram/slobaradanovic

„Dođu sa Kosova i glume da su jadni“: Jeremićeva opet briljirala stavom, Ivan Ivanović nije oćutao (VIDEO)

88 Shares
Share via
Copy link