Moda Top 10

Jesenja kolekcija za punije dame

Sa sve većom popularnošću plus size modela, modna industrija je počela da se posvećuje i damama sa pravim oblinama. Skiny manekenke koje su nam nabijale komplekse, a neke su nam izazivale i zgražavanje svojom neuhranjenošću, polako padaju u zaborav. Pogledajte šta su modne kuće pripremile za punije dame za ovu jesen.

H&M

Farmerke koje prate liniju tela i u kojima će vaše obline doći do izražaja, a ukoliko želite da sakrijete bokove, uvek možete da obučete tuniku preko. Džins je ispran, i tako napravljen da pruža potporu gde treba.

hm-farmerice-puniji-stas

Takko Fashion

Modna kuća Takko fashion je za jesen pripremila kolekciju u toplim braon i hladnim plavim bojama. Uz ove jednostavne odevne komade ponesite odgovorajući nakit i spremni ste i za izlazak na piće sa drugaricama.

takko-garderoba-dzemperi

Mango

Crni kaput od vune, na preklop, opuštenije forme i sa kopčanjem na kukicu. Na krajevima je sa neizostavnim resama.

mango-kaput-jesen

C&A

Haljina od trikotaže u sivo crnoj boji, možete je nositi na posao, a uz neki upečatljivi aksesoar možete je nositi i u svečanim prilikama. Model je koji izdužuje i ističe struk.

Pogledajte modele jesenjih pantalona

ca-haljina-jesen

Shoestar

Polučizmice u rokersko bajkerskom stilu, sa nitnama i kaišićima. U ovakvim čizmicama ćete sigurno biti zapaženi i osvežiće svaku odevnu kombinaciju.

shoestar-cizmice-jesen

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link