Magazin

Emotivni hvalospev Jovane Jeremić o Ani Brnabić, kamen da zaplače

ana i jovana
Printscreen

Jeremić i Brnabić, dijalog vlasti i opozicije na Pinku? Polemika činjenicama ko je više kriv za ponor društva i države, za ’čije vreme’ se više kralo, ko je više izgradio i ko je izgubio Kosovo. Ne, naravno da niste to mogli videti na ovoj televiziji iako možda jeste na jednoj strani bila Brnabić, a na drugoj Jeremić, ipak se radi o Jovani, a ne o Vuku.

Jovana Jeremić postala je novo zaštitno lice ružičaste televizije, a svoje novinarsko znanje stečeno u školi Milomira Marića stavila je u službu propagandne mašinerije Željka Mitrovića. Sada je čast, da gostuje kod Jovane, imala i Ana Brnabić, premijerka Srbije.

Na mrežama se pojavio isečak iz emisije u kojem Jovana i Ana prelaze sa večite teme – napadi na porodicu Aleksandra Vučića – na neki novi, emotivni, gotovo srceparajući nivo razgovora i temu – najvažnije je biti čovek.

Pre toga premijerka je pomenula kako i ona ima dete, te da zbog toga saoseća sa predsednikom u njegovoj borbi za istinu o njegovom sinu Danilu čije se ime pominje isključivo zbog čuvenih fotografija sa osuđivanim kriminalcima iz beogradskog podzemlja.

Divna razmena nežnosti na nacionalnoj frekvenciji krunisana je Jovaninim hvalospevima na račun premijerke, kako je ceo Pinkov kolektiv obožava jer je ona prosto fantastičan čovek.

– Sutra kad Vi više ne budete na toj funkciji na kojoj jeste, Vi ćete i dalje biti Ana Brnabić koja je dolazila u ovaj studio i bila fantastičan čovek prema svima. Vi ste prema svakom zaposlenom, prema meni, prema svima, a ako po funkcijama gledamo, ne možemo da Vas stignemo, nema šanse. Vi ste čovek prema nama i da li Vi bili na toj funkciji gde ste danas ili ne bili, mi ćemo Vas isto da cenimo – kazala je Jovana u jednom toplom ljudskom ćaskanju koje je prekinulo dosadnu mantru o porodičnim nasilnicima iz opozicije.

Premijerka očigledno nije očekivala ovakav niz lepih rečenica iako je poznato kakav prijem imaju političari iz vrha vlasti na ovoj televiziji. Sve u svemu u ovom gostovanju, zapravo u ovih minut i po isečka, voditeljka i premijerka uspele su da otvore svoje emocionalne čakre priredivši gledaocima jednu ružičastu bajku o dobrim ljudima koji neprestano defiluju televizijom Pink.

Kakva Megan Markl, kakva Opra Vinfri, gasite internete: Jovana Jeremić je kraljica drame! (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
944 Shares
944 Shares
Share via
Copy link