Magazin

Skidala se na filmu, ljubavisala sa bivšim Snežane Savić, tukla sa Vendi, a sad luduje na Instagramu (FOTO)

Jasmina medenica
Foto: Instagram / jasmina_medenica

Serijal filmova o seoskom kovaču Sekuli, koji prolazei kroz razne ljubavne avanture, dobro je poznat srpskim ljubiteljima treš komedije, u kojem je glavnu ulogu tumačio Radoš Bajić.

Međutim, pažnju u ovim filmovima privukla je i Jasmina Medenica, koja je tumačila ulogu pevačice Jelene, a posebno je bila zapažena u prvom filmu “Sekula i njegove žene” iz 1986. godine.

Tada je Jasmina pokazala je gole grudi u sceni u kojoj je zavodila čuvenog Sekulu, a u žiži javnosti ostala je zbog mnogobrojnih skandala.

Samo godinu dana kasnije objavila je album pod nazivom „Volim, volim“, a usledila su još dva muzička izdanja.

Bila je i učesnica nekoliko sezona rijalitija „Farma“, a tokom učešća se svađala sa gotovo svim ukućanima, piše Nova.

Bivši muž Snežane Savić joj ostavljao ljubavne poruke na jastuku

Jasmina je svojevremeno bila u žiži interesovanja javnosti i zbog velike ljubavi sa Dragoslavom Lazićem, režiserom i bivšim mužem Snežane Savić.

Ona je više puta isticala koliko je ponosna na tu ljubav, a pričalo se da je upravo ona bila „jabuka razdora“ između slavne glumice i režisera. Ipak, to je uvek zdušno negirala.

– Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi.

Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo: “Volim te najviše“ – otkrila je u jednom intervjuu.

Demantovala priče da je ona bila uzrok razvoda

Postojao je i razlog što su priče da je Snežani preotela muža bile sve glasnije, jer su odmah po njihovom razvodu Jasmina i Dragoslav počeli da žive zajedno.

– Oni su se sudski razveli, a ja sam ga ubrzo posle toga upoznala. Ne želim da se plasira priča da sam ja rasturila njihov brak jer to nije istina – branila se Medenica od ovih navoda.

Ljubav Jasmine Medenice i Dragoslava Lazića bila je velika, tvrdi ona, ali nije istrajala.

– Pukla je od ljubavi. Nismo mogli više da podnesemo tu strast i želju da stalno budemo zajedno. Tako nešto se desi samo jednom u životu. Ljubav je čudo. Vrela krv je opsesija koju malo ko doživi na pravi način u životu – ispričala je Medenica, a prenosi Nova.

Čuvena tuča sa Vendi u živom programu

Jasmina je „poznata“ i po tuči sa Vesnom Vukelić Vendi koja se dogodila tokom snimanja emisije „Pres pretres“, a animozitet koji vlada između njih je odavno poznat javnosti.

Medenica poslednjih godina živi u Los Anđelesu, a jednom prilikom je otkrila i da radi na knjizi pod nazivom „Ja u Americi“.

Osim toga, aktivna je i na Instagramu. Na toj društvenoj mreži objavljuje veliki broj prilično biraznih snimaka na kojima pravi smutije ili priča o različitim temama.

Komentariše i aktuelnosti u Srbiji, a često nosi zelene perike i jaku šminku dok to radi.

Izvor: Nova

Prvog pobednika rijalitija u Srbiji pamtimo kao finog i kulturnog mladića, danas ima 42 godine i evo čime se bavi

Čitajte Luftiku na Google vestima

22 Shares
Share via
Copy link