Magazin

“Najlepšu devojčicu na svetu” majka sa 2 godine vodila u solarijum, izgladnjivala i nalivala energetskim pićima

najlepša devojčica na svetu eden vud
Foto: Screenshot/YouTube/SLAQR

Mnoge devojčice sanjaju da postanu princeze, a kako bi postala najlepša na svetu i pobedila u brojnim takmičenjima lepote, mala Eden Vud je prošla istinsku torturu u detinjstvu.

Ona je bila jedna od glavnih zvezda televizijskog šou programa “Toddlers and Tiaras”, koji je podigao veliku prašinu u Americi. Rijaliti je sa jedne strane izazvao brojne kontroverze, zbog neprikladnog prikazivanja i promovisanja maloletne dece, a sa druge – iznedrio je velike zvezde.

Mnogi se pitaju gde su oni danas i šta rade.

Mučna titula “najlepše devojčice u Americi”

Kako su se roditelji trudili da njihovo dete bude što lepše, te da osvoji titulu najlepšeg, pribegavali su raznim torturama svojih mališana.

Solarijumi, veštački nokti, kosa, pa čak i zubi, koreografije, kostimi, vežbanje satima dnevno, samo su delić onoga što je bilo potrebno da biste bili proglašeni za “najlepšu devojčicu ili dečaka”.

Eden Vud je bila jedna od najzapaženijih devojčica, dok je nekoliko puta pobeđivala na različitim takmičenjima lepote.

Najvažnija titula koju je dobila jeste “najlepša devojčica u celoj Americi”, piše Stil Kurir.

Ambiciozna majka ugrozila ćerkino zdravlje

Na sve to, Eden koja je od takmičenja odustala sa 6 godina i tada smatrana seniorkom (osvojila je okruglo 300 titula) kada je ovaj tip takmičenja u pitanju, od druge godine je bila na energetskim pićima i kafi, kojom ju je majka bukvalno nalivala kako bi izdržala takmičenja.

Eden je zbog toga bila razdražljiva i često imala izlive besa i histerije, a majka ju je, bez pardona žestoko kažnjavala batinama.

Miki je do te mere želela da “sačuva lepotu” svoje ćerkice, da ju je terala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na koncu svega, svakodnevno joj je davala i energetske napitke, kako bi Eden bila dobro raspoložena.

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame – kontinuirano je imala jake glavobolje, a dobila je i probleme sa probavom.

Eden vud najlepša devojčica u americi
Foto: Profimedia

Menadžerka u knjizi otkrila stravične detalje

Njena nekadašnja menadžerka Heder Rajan je u svojoj knjizi “Unleashing A Momster: A Look Behind The Curtain At The Tragic Life of America’s Most Successful Child Pageant Star,” otkrila još stravičnih detalja vezanih za Miki i javno je otpužila da je ćerku zanemarivala.

Heder je Miki opisala kao “lažljivu, ljubomornu, zahtevnu i zlu do srži”.

– Maleckoj su zubi trulili od tolike količine kafe i energetskih pića, trpela je bolove, i umesto da je majka odvede kod zubara, ona ju je tukla jer je bole – rekla je bivša menadžerka.

Ona je takođe dodala da je Eden morala da vežba svoje rutine po osam sati dnevno, a ukoliko bi pogrešila, Miki bi je “častila” najužasnijim rečima.

Govorila joj je da je “izmet”, “propalitet”, “da je poput svog oca – gubitnica koja nikad ništa neće napraviti od svog života”, da je se stidi i slično, a koristila je i ružnije izraze.

“Najlepša devojčica” nastavila karijeru u modelingu

I dalje se bavi modelingom i s vremena na vreme na takmičenjima za Miss, a imala je i epizodne uloge u pojedinim filmovima.

Okušala se i u blogerskim vodama, a napisala je i autobiografsku knjigu.

Uprkos tome što je ova tinejdžerka uspela donekle da se vrati normalnom odrastanju, posledice oduzetog detinjstva su trajne, što se da videti i po njenom izgledu, ali i stilu života koji nalikuju jednoj 22-godišnjakinji.

Izvor: Stil Kurir

Na vrhu liste najbogatije dece na svetu nalazi se devojčica, princeza čiji će brat jednom postati kralj

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link