Lifestyle

Iznenađenje: Ova veličina GRUDI je savršena, otkrili su muškarci

Čini se kako postoji predrasuda o muškarcima i njihovim željama tipa “što veće to bolje”. Zapravo, većina njih preferira žene s grudima srednje veličine. Prema američkom istraživanju u kojem je učestvovalo 2000 muškaraca i žena iz SAD-a i Evrope, idealna veličina grudi je srednja – niti premale, niti prevelike. Korpa grudnjaka koja pokriva muška ideal lepote grudi bila bi ona veličine C.

Više od polovine muškaraca (njih 53,6 odsto) izjasnilo se kako su im grudi srednje veličine najdraže. Velike grudi najradije pogleda njih 35,3 posto dok je malim dojkama prezadovoljno 11 odsto momaka. Iako, rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi – veličine B korpi.

horoskop-zena
Izvor: Pixabay ©

Muškarci koji su u vezama u 70 odsto slučajeva su priznali kako su vrlo zadovoljni grudima svojih partnerki, prenosi askmen.com.

A znate li gde žive žene sa najvećim grudima?

Istraživači su upoređivali volumen dojki i veličinu korpi grudnjaka. Proučili su grudi čak 400.000 žena starih između 28 i 30 godina iz 108 država i otkrili gde žive one s najvećim grudima na svetu, a gde sa najmanjim – rekorderke su Amerikanke (belkinje) dok najmanje grudi imaju Filipinke. Iza Amerikanki su se našle Kanađanke pa Irkinje, Poljakinje, Britanke… Veličine korpi idu od najmanje A, pa B, C, D, E, F – grudi Amerikanki veće su od F, a Filipinki manje od A korpi.

Kako da znate da je on onaj PRAVI?

24sata.hr

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


10 Shares
Share via
Copy link