Magazin Svet

Eni ima najveće grudi na svetu (50 kg) i nosi najveći grudnjak ikada napravljen (VIDEO)

eni
PrtSc

Eni Hokins (66) je zvanično žena sa najvećim prirodnim grudima na svetu, a zbog toga je postala popularna širom sveta. Više od 13 godina drži Ginisov rekord! Već sa deset godina počela je da nosi grudnjak i od tada joj se život menja iz korena.

Kako je biti u cipelama žene sa najvećim grudima na svetu?

Eni Hokins je stanovnica Atlante. Već u ranom detinjstvu počela je da nosi bruhalter i tada je shvatila da je potpuno drugačija. Tiha je osoba sa veselim duhom. Uprkos tome, suočavala se sa brojnim neprijatnim situacijama zbog njenog fizičkog izgleda.

Posebno su joj teško padali podrugljivi pogledi kada je dobila sina. Obe dojke teške su, čak, 51 kg, jedna je veličine 109,22 cm, dok je druga 177, 8 cm. Nosi najveći grudnjak koji je ikada napravljen i njegova veličina je oko 102.

Njena svakodnevica je prilično neobična

Često ljudi nemaju potizivan stav o nečemu što je potpuno nesvakidašnje. Međutim, Eni je u potpunosti prihvatila svoju različitost. Iako je neretko povređuje, naučila je da se nosi sa pogrdnim zadirkivanjem o svom fizičkom izgledu.

– Kad izađem iz kuće, moram da razmislim kakav će mi biti dan i ko će me danas „napasti“. Zadirkuju me oni koji me uopšte ne poznaju. Rugaju mi se bez razloga. Čovek sam kao i svi drugi. Ovi napadi pogađaju mog sina, jer je svestan šta govore o njegovoj majci – priča Eni.

Takođe, naglašava da mora da pazi kako ustaje ili leže u krevet, kako se ne bi povredila. A ne može dugo ni da stoji, zbog jakih bolova u ramenima.

Izvor: Najžena

            Top lista najvećih grudi na svetu: Amerikanke prve, Srpkinje baš i ne mogu da se ‘prse’

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

99 Shares
Share via
Copy link