Balkan Magazin

Izjava studenta nasmejala region, svi složni u oceni: “Evo ga budući premijer”

cg
Printscreen

Student treće godine Fakulteta političkih nauka u Crnoj Gori nasmejao je region nakon što ga je novinarka na ulicama Nikšića upitala za mišljenje oko izbora nove Vlade te zemlje.

Reporterka je upitala mladića šta misli o izboru Miodraga Lekića za novog mandatara, a njegov iskren i iznenađujuć odgovor mnogima je izmamio osmehe.

– Ne znam, studiram bukvalno Političke nauke, ne znam šta je skupština, a treća sam godina. Tako da baš ti veze nemam. Ne znam što sam upisao ovo iskreno – munjevito je odgovorio ovaj mladić.

Snimak se ubrzo proširio društvenim mrežama, a komentari nisu izostali.

“Evo ga budući premijer”, “Biće dobar političar, pokazao se”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati.

Istina, s obzirom na kupljene diplome i doktorate kojima svedočimo poslednjih godina, ovaj mladić bi zasigurno imao određenih uspeha kao političar jer u ovoj branši pre svega nedostaje iskrenosti.

Neki bi rekli kako je ovo loša reklama za FPN jer student treće godine komotno priznaje da ne zna ni šta je skupština, ali i da zna, to mu ne bi donelo nikakve benefiti na tržištu rada. Možda bi u kvizu imao neku šansu da je na tom fakultetu pažljivo slušao predavanja nadobudnih profesora koji izbacuju generacije novih kandidata na birou rada.

Koštunica na prijemnom za FPN, a studenti mladi, zdravi i neobavešteni kao ruže

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

40 Shares
Share via
Copy link