Magazin

Ovo je mladić kojem je Ivan Kontić lomio ruke: Završio Akademiju, radio na filmu o Košarama

Mladić koga je Ivan Kontić (30) brutalno pretukao u Novom Sadu, a onda mu onesvešćenom izlomio obe ruke je Miljan Mandić (28), prenose Večernje Novosti.

Mandić je pisac, scenarista i dramaturg iz Beograda, a kako pišu mediji razlog zbog kojeg je dobio batine jeste navodno problem koji je Kontić imao sa njegovim bratom od strica.

– Miljanov brat od strica je nedavno otpustio Kontića sa posla obezbeđenja u svojoj firmi, pa je ovaj pobesneo. Samo je vrebao priliku da se osveti, ne birajući metu.

Ni kriv ni dužan stradao je nedužan momak, posvećen filmskoj umetnosti, koji u životu nije ni mrava zgazio – kaže izvor.

Nesrećni mladić inače živi u Beogradu, ali je često odlazio u Novi Sad, gde je završio dramski odsek Univerziteta umetnosti.

– Nasilnik Kontić ga je prepoznao jer ga je znao iz viđenja i počeo nemilosrdno da ga tuče. Miljan ga je molio da prestane, ali je ovaj uporno urlao: “Ovo ti je za brata!” Kada ga je pesnicama onesvestio, zverski mu je izlomio ruke – otkriva sagovornik .

mup-ivan-kontic
Ivan Kontić kojeg potražuje MUP Srbije

Komšinica Radmila koja stanuje na spratu ispod Miljana na njegovoj beogradskoj adresi za njega ima samo reči hvale.

– Miljan je dobar komšija, uvek doteran i lepo obučen. Hteli smo da ga imenujemo za predsednika skupštine stanara stambene zgrade jer deluje kao odgovoran i spretan mladi gospodin. Popravljao je ponešto po zgradi i uvek je spreman da pruži pomoć – rekla je Radmila.

Kad je čula da je pretučen, Radmila je bila šokirana.

– Moja ćerka je profesorka i poznaje ga, a baš sam je skoro pitala da li ga viđa jer ga ja dugo nisam videla. Stan u našoj zgradi Miljanu je kupio deda još odavno kad ga je porodica čuvenog dekana Tehničkog fakulteta dobila u nasledstvo.

Njegov stan ima pedesetak kvadrata i potpuno je renoviran, tako da je jedno vreme Miljan izdavao strancima svoj stan, a iznajmljivao stan preko puta za manje novca. Od pre nekog vremena on se vratio u svoj stan.

Miljan je druželjubiv dečko i često je s mladim ljudima iz unutrašnjosti koji iznajmljuju stanove u našoj zgradi, a kojih imao prilično, pravio žurke i sedeljke.

Od korone se to promenilo, pa i njega nisam srela dugo – ispričala je ljubazna Beograđanka.

Da Mandić nema nikakve veze sa kriminalnim miljeom, govori i njegova biografija. Završio je Akademiju umetnosti, a između ostalog, radio je na projektima filma o caru Dušanu i bici na Košarama.

Trenutno se bavi privatnim biznisom u firmi koja se bavi izvozom tartufa iz Srbije.

Krvavi tragovi batinaša Ivana Kontića iz Maxbeta vode ka Andreju Vučiću

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

619 Shares
619 Shares
Share via
Copy link