Srbija Vesti

Ivan Ivanović odgovorio Simi Spasiću: Nisam gutao i ćutao, zvao sam ga, ali je odbijao poziv

simo i ivan
Printscreen Collage

Predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora Kosova i Metohije i omiljeni režimski provokator s megafonom, Simo Spasić, nedavno je uputio morbidne pretnje voditelju Ivanu Ivanoviću, pomenuvši u njima i njegovu porodicu.

Podsetimo, Spasić je Ivanoviću zamerio što ga je pomenuo u emisiji i “dao ga gde drži lanac kod zatvora Vučićevića“. U istim porukama je pomenuo i voditelje Zorana Kesića i Olju Bećković i naveo da su mu oni „uništili život“, da bi zatim Ivanoviću uputio najgnusnije pretnje.

Ivanović mu nije ostao dužan, te je uz objavljivanje pretnji dao i svoj komentar.

“Hej, Aleksandre Vučiću i Ana Brnabić, evo hoće vaš Simo Spasić da mi j**e ženu i ćerke. Čak i i ovu od dve godine. Ne znam da li je to OK u vašem svetu, mene brine. Pogotovo jer je osuđivani silovatelj. Ali kad god prijavim policiji, ništa se ne desi. Imate li neki savet”, upitao je Ivanović na Tviteru.

Simo je nakon objavljivanja spornih poruka nastavio sa uvredama, optuživši Ivanovića da „ruši državu Srbiju“ i poželeo mu da OVK (Oslobodilačka vojska Kosova) kidnapuje članove njegove porodice.

Ivan je i ove poruke objavio na Tviteru i najavio mu da će se pojaviti i u njegovoj emisiji.

“Da razjasnim nešto, odgovorio sam Simi na poruke. Nisam gutao to i ćutao. Odgovorio sam grubo i vulgarno. I zvao sam ga, ali je odbijao moj poziv. Nisam hteo da zatrpavam tviter sa deset poruka. Ali evo jedne, poslednje koju mi je malopre poslao. U njoj se vidi i šta sam ja njemu pisao”, napisao je voditelj.

Izvor: Nova

Simo Spasić osuđen na 6 meseci zatvora zbog proganjanja novinara

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
62 Shares
Share via
Copy link