Magazin

Ivan Ivanović: Ovo sa Alejom zaslužnih građana postaje crna komedija

Spisateljica Isidora Bjelica koja je preminula u sredu, danas je sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Odluku da Isidora bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Tviteru je prokomentarisao voditelj Ivan Ivanović i tako napravio pravu pometnju na društvenoj mreži.

Naime, on je objavio da Isidora ne zaslužuje da bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

Ivan Ivanović je bez ustezanja javno izneo svoj stav rekavši:

– Ovo sa Alejom zaslužnih građana postaje crna komedija – napisao je on.

Podsetimo, njihov sukob datirao je još iz 2012. godine, kada je Ivan Ivanović Isidoru nazivao “šizofrenim šeširdžijom”, a u tome se nije zaustavio i u to vreme se obratio njoj, kao i njenom suprugu Nebojši, porukom:

– Nemojte se ku*čiti ako niste kadri da istrajete do kraja. Ili mislite da umesto prepucavanja na Tviteru treba da bijem pijanog dedu sa štapom i njegovog šizofrenog šeširdžiju.

NEKA SE ZAVRŠI OVA AGONIJA Ovako je Isidora pisala o borbi sa kancerom pre samo mesec dana

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Niko nije obavezan da voli pokojnicu koja je, ako su neki zaboravili, slavila Hitlerov rođendan, podržavala Ljotića, pisala knjige prepune seksa, snimila onaj vulgarni film “Dorćol Menhetn”, pisala “pikanterije” o ljubavnom životu na srpskom dvoru, dobro unovčila svoje srpstvo, psovala kao kauboj, smejala se prostački, zvala taksi da je odveze na razdaljinu od dvesta metara, a posle urgirala da suspenduju taksistu, nazvala prostakom čoveka koji joj je pridržao vrata lifta, bahatila se, na grbači naroda je za nju skupljana humanitarna pomoć… A onda bi stavlhala šešire i mislila da je dama… I onda neko brani takvu osobu?

  • Potpuno se slažem sa Ivanom!
    I pitam :”da li će i načelnik pulmologije koji je “poginuo” na prvoj liniji fronta braneći Srbiju i živote Srba dobiti mesto u toj Aleji?!”
    Ili je to Grand-Pink-AV-Zadrug-Farma-Parovi Aleja????

  • Podržavam ,,njegov,, komentar ali nacrnje je ako nastave ovako(oni gore) i ,,on,, će završiti u ,,aleji,, ?????????

  • Ko odlučuje o tome da li je neko zaslužio da počiva u aleji zaslužnih građana? Slažem se sa Ivanom ovaj put, jer se ne slažem uvek sa njegovim izjavama.

  • I ja se slažem sa Ivanovićem. Najveća “zasluga”Isidore Bjelice je ta što je bila Vučićev simpatizer. Sigurno je licno urgirao da je tamo sahrane.

  • Knjige nisu prepune sexa, već dosade, 2 sam vratila jer su prazne. Lajava i prazna, postala je poznata, bez osnove. Sin joj je nesposoban. Smeje se Srbija. A ona ni nije Srpkinja. Šteta što je došla. Uzalud Aleja, zaslužna je za podršku ubicama Srba…

OGLAS

856 Shares
856 Shares
Share via
Copy link