ITkonekt Novi Sad Foto 2 (1)
Novi Sad Dogadjaji

Otvaranje ITkonekt sajma zapošljavanja i konferencije 6. aprila u Novom Sadu

U Master centru Novosadskog sajma 6. aprila u 10 časova biće otvoren drug po redu ITkonekt sajam zapošljavanja i IT konferencije.

ITkonekt sajam zapošljavanja je prošle godine posetilo čak 1200 IT stručnjaka za dva dana! Od onih koji su posetili sajam prošle godine, najviše je bilo JavaScript, Java, PHP i C# programera. U nešto manjem procentu su bili prisutni C++, C i Python programeri, dok su najmanje zainteresovani za nove poslovne šanse bili Ruby i Objective C programeri.

Ulaz je besplatan, a prijava obavezna na sajtu ili na ulazu u Master centar na dan događaja. Program konferencije i satnica dostupni su ovom linku.

Ove godine najtraženiji Java programeri

Ovo je odlična prilika za sve koji posete sajam da se upoznaju sa IT kompanijama, vide kako izgleda raditi u njihovim prostorijama i šta sve to zanimljivo nude. Pored toga svi posetioci biće u prilici i da se dobro zabave ili osvoje neku vrednu nagradu.

Među poslovima koje će ove godine ponuditi novosadske IT kompanije, najviše je onih za Java, Javascript i .NET programere. Osim njih, ove godine će IT kompanije ponuditi poslove i za Devops inženjere, Angular programere, QA i druge IT stručnjake. Neke od kompanija koje će ponuditi poslove su Quantox Technology, Intens, NTT Data, Tymeshift, Alternative Payments, Prozone, Adecco Information Technology i drugi.

IT konferencija za iskusne programere

Paralelno sa IT sajmom zapošljavanja, biće održana i IT konferencija Konferencija je posebno namenjena iskusnim programerima, mediorima i seniorima, koji već imaju nekoliko godina radnog iskustva. Prijave su otvorene, a neki od predavača i program se mogu pogledati na ovom linku. Broj mesta za konferenciju je ograničen.

Ovogodišnju IT konferenciju ITkonekt u Novom Sadu obeležiće predavanja o najaktuelnijim temama u IT-ju i imena kao što su Sendil Kumar N, Donato Marrazzo, Miljenko Rebernišak i Petar Slović. Oni i drugi svetski IT eskperti biće deo IT događaja u nekoliko gradova u Srbiji i u regionu na kojima ITkonekt obeležava Mesec u IT-ju. Osim u Novom Sadu, ITkonekt događaj će biti održani u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Zagrebu.

Karte skoro rasprodate

Osim Uncle Boba koji ovog aprila u dolazi u Srbiju, u Beograd na ITkonekt, ovu konferenciju će posetiti i vrhunski tim predavača, stručnjaka iz Googla, Microsofta, Oracla, Amazona, koji su poznati celoj svetskoj IT sceni, zbog čega se traži karta više. Novosađani koji požele da posete ITkonekt i u Beogradu više informacija mogu pronaći na ovom linku.

ITkonekt je rastuća regionalna IT zajednica, čiji je cilj da osnaži IT sektor i umreži IT kompanije i IT stručnjake. Do sada je sa ovom organizacijom sarađivalo više od 100 IT kompanija iz regiona, 40 IT organizacija, više od 100 domaćih i svetskih predavača. ITkonekt okuplja preko 10000 IT stručnjaka iz celog regiona.

Od ideje do milion dolara za mesec dana

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

ITkonekt Novi Sad Foto 2 (1)

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link