Novi Sad

Svetski IT eksperti 6. aprila stižu u Novi Sad na ITkonekt

Svetski IT eksperti dolaze u Novi Sad gde će održati predavanja na ITkonekt (itkonekt.com) konferenciji 6. aprila u Master centru. Ovom prilikom ITkonekt će na jednom mestu okupiti celu novosadsku IT scenu, programere, IT kompanije i svetske IT predavače i ponuditi im nova znanja, razmenu iskustva, pronalazak novog posla ili pokretanje novog projekta.

Ova konferencija je posebno namenjena iskusnim programerima, mediorima i seniorima, koji već imaju nekoliko godina radnog iskustva.

Prijave su već otvorene, a neki od predavača i program se mogu pogledati na ovom linku. Broj mesta za konferenciju je ograničen.

Predavači koji predaju na najvećim konferencijama širom sveta, održaće predavanja za novosadske programere. Java, AWS, Spring, Microservices, neke su od tehnologija o kojima će biti reči, a novosadski programeri će moći da čuju i kako da naprave glasovnu aplikaciju, zatim kako radi platforma koja upravlja sa preko milion sajtova širom sveta, te sa kakvim se sve izazovima susreću timovi IT-ijevaca kada, na primer treba da integrišu različite programske jezike u jednu aplikaciju.

Od ideje do milion dolara za mesec dana

Prošle godine, ITkonekt u Novom Sadu je posetilo čak 1200 IT stručnjaka, što je bila jedinstvena prilika da se na jednom mestu okupi veliki broj novosadskih IT-ijevaca. Ove godine se očekuje još veći broj posetilaca, a oni koji ne budu slušali predavanja, moći će da se upoznaju sa nekim od napoželjnijih poslodavaca u TI industriji.

Paralelno sa konferencijom u Master centru će 6. aprila biti održan i IT sajam zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta. Ulaz na ovaj deo događaja je besplatan uz PRIJAVU.

Neke od kompanija koje će ponuditi poslove na ITkonektu su: Quantox Technology, Intens, NTT Data, Prozone, Avisto Eastern Europe i drugi.

ITkonekt ove godine obeležava Mesec u IT-ju u više gradova u regionu. Osim u Novom Sadu, ITkonekt će biti održan i u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Zagrebu.

ITkonekt je rastuća regionalna IT zajednica, čiji je cilj da osnaži IT sektor i umreži IT kompanije i IT stručnjake. Do sada je sa ovom oranizacijom sarađivalo više od 100 IT kompanija iz regiona, 40 IT organizacija, više od 100 domaćih i svetskih predavača. ITkonekt okuplja preko 10000 IT stručnjaka iz celog regiona.

Posao budućnosti: Rade četiri sata dnevno, a zarade 1280 evra

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
43 Shares
Share via
Copy link