Magazin

Dok cela Srbija bruji o njima, isplivala surova istina o kontroverznom ljubavnom paru

Ćerka 74-godišnjeg Milojka Božića je prema pisanjima Blica žestoko uzdrmana medijskom eksploatacijom njenog oca i njegovim ljubavnim životom o kome region danima ne prestaje špekuliše.

Jasna, ćerka Milojka Božica (74), bila je voditeljka jutarnjeg programa na televiziji „KCN“. Upitali smo je da kaže da li podržava oca u vezi sa Milijanom Bogdanović (21), kao i njihov eventualni ulazak u rijaliti, a besno i odsečno je rekla:

– Nemam komentar na tu situaciju.

Komšiluk u čudu

Prve komšije neobičnog ljubavnog para iz Pilatovića, Milijane Bogdanović i Milojka Božića, o koji se otimaju produkcije dva aktuelna TV rijalitija, otkrile su da Milojko ima troje odrasle dece i da se svako od njih zgrozio zbog očeve odluke da se zabavlja sa 53 godine mlađom Milijanom, koja mu muže biti unuka.

– Milojko je bio fin čovek. Mlad se penzionisao, otišao u invalidsku penziju i vratio se iz Beograda u Pilatoviće. Razveo se od žene davno, pre mnogo godina, a deca, njih toje ima, školovala su se i završila fakultete i osnovali porodice. Dvoje dece mu je u Beogradu, a jedan sin u Švajcarskoj. Šta mu bi da toliko mladu devojku dovede kući, svi se čudimo. Neverovatno nam je da su njih dvoje tema broj jedan u Srbiji – čudi se naglas prva komšinica kontroverznog para.

Ista žena ističe da je celom selu apsurdna ljubav Milijane i Milojka, ne samo zbog razlike u godinama nego i zbog toga što su spremni da uđu u rijaliti i da svoju intimu dele sa celim svetom. Takođe, Pilatovićane čudi Milijanina želja da bude sa Milojkom uprkos kvalitetima koje ima.

– Ona je završila perspektivnu srednju školu, neki smer za zaštitu životne sredine ili nešto slično. U Požegi ima mesta da se zaposli i postane svoj čovek.

Mislim da Milijana ima neki problem u glavi i da bi dobro bilo da poseti psihologa ili psihijatra. Da se u vezu upustila zbog novca razumela bih, ali Milojko ima penziju oko pedestak hiljada i malu kućicu ovde u Pilatoviću. Nema čovek ni auto. Ima u Beogradu stan koji mu je od roditelja njegovih ostao.

Što se tiče Milijane, ona je izuzetno zgodna i lepa devojka. Elokventna je i mogla je da bira muškarca prema sebi, a ne da se da jednom dedi. Svaka čast Milojku, ali što ne ide ne ide.

Čujem da su i njeni roditelji očajni i baka kod koje je ostala da živi ovde kad su se njeni sa drugom ćerkom odselili u Užice pre desetak godina – ispričala je prva komšinica.

Već viđeno

U selu Pilatovići ovih dana prepričavaju kako su Milijanu i ranije viđali sa muškarcima najmanje duplo starijim od nje.

– Iako je mlada, Milijana je i ranije imala veze sa mnogo starijim muškarcima. Nisam stručna da definišem takvo ponašanje i razmišljanje. Znam njenu babu i ne verujem da je tako vaspitavala. Možda Milijana i nije trebalo da ostane u selu iako je roditeljima govorila da ne želi u grad sa njima da ide jer voli selo – rekala je jedna meštanka Pilatovića.

Jednim tekstom objasnila tu ružnu situaciju u kojoj se svaka devojka našla

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

25 Shares
Share via
Copy link