Lifestyle

Hrvatski influenser očajan, nisu mu dali da isproba žensku odeću u Zari

marko
Foto: Instagram

Marco Cuccurin, mladi hrvatski influenser na društvenim mrežama podelio je scenu koja mu se dogodila prilikom kupovine u Zari.

„Naime sinoć sam u šopingu, kao i uvek, prošao prvo ženski deo jer to radim redovno u svakoj prodavnici. Uzmem nekoliko stvari i krenem s njima na sprat u muški i security me zaustavlja i bahato pita: ‘Kuda vi? S tim ne možete gore'“, podelio je Marco sa svojim pratiocima neugodnost koju je doživeo, prenosi Index.

Nakon što mu, kako tvrdi, obezbeđenje nije dozvolilo da ode na muški deo i tamo isproba ženske odevne komade, odlučio je da ode do ženskih kabina za presvlačenje misleći da će tamo moći isprobati ono što je izabrao.

No tamo ga je ponovno zaustavio radnik obezbeđenja i rekao da ni tu ne može isprobati odeću te ga uputio menadžerki.

Tek mu je ona dozvolila da odeću ipak isproba u ženskoj kabini.

„Pitao sam je gde mogu probati, na što me ona u čudu i ispod oka pita: ‘Aha te ženske stvari? Vi to za sebe jel?’. Odbrusio sam i rekao: ‘Da, želim probati, a očigledno ne znam gde.’ I na to je samo rekla: ‘Dobro idite ovde u ženske kabine'“, opisao je Marco komunikaciju s menadžerkom prodavnice.

„Ovo ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju“

„Ovu moju neugodnu situaciju ne želim ni najgorem neprijatelju“, požalio se Marco i dodao da „ne vidi razlog zašto je društveno prihvatljivo da žene nose muške dukserice, košulje i druge odevne predmete, a čim muškarac poželi učiniti isto, ali sa ženskom odećom, onda doživljava neugodnost“.

Učenik došao na maturu u suknji i sa ružem na usnama, mama blista od ponosa (FOTO)

34 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap