Novi Sad Vesti

Novosađanka kupila haljinu u Zari i povredila se na sečivo ušiveno na unutrašnjem šavu

zara
Foto: ilustracija

Novosađanka A. T. kupila je haljinu u “Zari” pre nekoliko dana. Dok ju je oblačila, osetila je sečivo na koži i ugledala ogrebotinu, a onda je, tražeći uzrok, na unutrašnjem šavu ugledala metalnu pločicu koja podseća na sečivo skalpela ili žilet.

Kako je izjavila za “Blic Biznis”, haljinu je kupila bez prethodnog isprobavanja jer dobro zna koja joj veličina odgovara. Kada je krenula da se sprema i osetila bol, prvo je, kako kaže, pomislila da nije možda etiketa ili “ona nalepnica koja pišti”. Međutim, tada je primetila komad metala ušiven u šavu.

– Okrenula sam haljinu naopačke i videla metalnu pločicu koja je toliko oštra da podseća na oštricu skalpela ili žilet. Pogledala sam u svoju butinu i videla da sam se, na svu sreću, samo izgrebala, ali ko zna šta bi bilo da nisam odmah videla šta je u pitanju… Sigurno bih se isekla – navela je ova Novosađanka.

Odmah je kontaktirala korisničku podršku putem Zarine mobilne aplikacije. Javio joj se agent, a ona je odlučila da ispriča šta se dogodilo. Za svaki slučaj, slikala je komad metala na haljini kao dokaz.

Ponudili su joj da vrati haljinu i rekli da je verovatno došlo do propusta.

– Artikal možete da vratite u jednu od Zara prodavnica. Potrebno je da ponesete račun, a mi ćemo vaš slučaj proslediti nadležnom timu. Žao nam je zbog incidenta. Trudimo se da se takve stvari ne događaju ali je očigledno došlo do propusta – napisali su, a naša sugrađanka očekuje da joj uskoro stigne mejl sa obrazloženjem nadležnog tima.

Ostatak teksta, kao i fotografije sečiva koje je A. T. pronašla u haljini možete videti OVDE.

Žena obavila veliku nuždu u kabini Zare i zlodelo sakrila komadom garderobe (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
21 Shares
Share via
Copy link