Magazin Srbija

Igor Jurić: Ako me izvuku iz Dunava, znajte da nisam skočio sam

igor-juric-utisak-nedelje
Foto:Ivan Dinić/Nova S

„Nemam nikakvih suicidnih misli, da znate ako završim u Dunavu, nisam skočio sam“, rekao je na kraju emisije „Utisak nedelje“, Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“.

„Redovno proveravam svoj auto, da znate da nemam problema sa zdravljem i da ako se uopšte tako nešto desi da znate da to nije bila moja iskrena namera“, rekao je Jurić.

Na pitanje Olje Bećković zašto mu to sada pada na pamet, Jurić je rekao da ima potrebu da to javno izgovori i da želi da to ljudi znaju.

„Ja se apsolutno ne plašim, samo želim da se zna da ništa nažao sebi neću učiniti i ako dođe do nečega da znate samo da Igor to nije namerno uradio jer će možda neki tabloidi pisati da je baš nekom pričao da želi da se ubije”, rekao je on.

Samo želim da se zna da Igor Jurić nema nijednu suicidnu misao i da nikada neće učiniti nešto sebi nažao zato što nije kukavica, rekao je Jurić, prenosi Nova.

„Ovo svedočenje Igora Jurića je moj utisak u kakvoj zemlji živimo“, rekla je vidno zaprepašćena Sanda Rašković Ivić.

Jurić je „Utisku nedelje“ izneo detalje o tome šta se dešavalo prošle godine u Tužilaštvu, gde je proveo nekoliko sati na razgovoru povodom “političara pedofila”.

Jurić nije potvrdio da je reč o Draganu Markoviću Palmi niti da “slučaj političara pedofila” nije Palmin slučaj.

“Nisam uspeo da dobijem bezbednosne garancije za to dete i njenu porodicu i nemam nikakva prava da iznosim bilo kakve detalje, niti bi to bilo svrsishodno” rekao je Jurić.

Prepričavajući sastanak sa tadašnjim ministrom unutrašnjih poslova, a sada ministrom odbrane, Nebojšom Stefanovićem, Jurić je rekao da se Stefanović nije posebno iznenadio kada mu je rekao ime političara pedofila.

“On je rekao da je čuo za tog, ali da zna za jednog drugog” rekao je Jurić.

Sastanku je prisustvovao i načelnik UKP-a Dejan Kovačević.

Mića Megatrend se osećao kao kuče, pa dokazao da je obična keretina

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

2.9K Shares
2.9K Shares
Share via
Copy link