Magazin Poznati

Najpoznatiji kečer na svetu Hulk Hogan ne oseća donji deo tela posle operacije kičme

Hulk Hogan
Foto: Lars Niki / Corbis via Getty Images

Svima nama koji smo odrastali u drugoj polovini 80-ih i prvoj polovini 90-ih u odličnom sećanju nam je Hulk Hogan, verovatno najpoznatiji kečer na svetu, koji je u značajnoj meri doprineo popularizaciji američkog rvanja.

Mišićavi brka je bio pravi superstar, koji je, pored toga što je „lomio“ protivnike u ringu, glumio u brojnim filnovima i serijama, latio se i mikrofona i pustio glas, a svojevremeno je imao i serijal akcionih figurica sa svojim likom, drugim rečima – živeo je američki san.

Hogan (69) je i danas izuzetno popularan, iako se odavno ne bavi rvanjem, ali su godine bavljenja tim sportom ostavile posledice na zdravlje.

Naime, on ne oseća donji deo tela nakon operacije leđa, što je potvrdio u svojoj emisiji Kurt Engl, nekadašnji rvač i Hoganov blizak prijatelj, prenosi Index.

Inače, Hogan je i sam otkrio da je imao više od deset operacija kičme, koja ga je mučila kroz celu karijeru.

– Hoganu su izvadili živce iz donjeg dela kičme. Ne oseća donji deo tela. Dosad je koristio štap za hodanje, ali sad uopšte ne oseća bol. Ne oseća ništa. Jako mi ga je žao. Uneo je u ovaj biznis svoje srce i dušu i to ga je pojelo – rekao je Engl u svojoj emisiji „The Kurt Angle Show“.

Hogan je bio prvo planetarno popularno lice organizacije koja se u njegovo vreme brendirala pod imenom WWF.

Teri Džin Bolea, kako mu glasi pravo ime, rvačku karijeru je započeo davne 1977. godine, a aktivan je bio sve do 2012. godine.

Zaštitni znak su mu još uvek specifični brkovi.

Izvor: Index

Bivša manekenka prebija muškarce za 600 € po satu, oni srećni, ona puna love

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

109 Shares
109 Shares
Share via
Copy link