Ljubimci Novi Sad

Hotel za mačke u Novom Sadu je totalni hit, posao cveta, a cena je pristupačna

macka

Svaki vlasnik kućnog ljubimca zna koliko je teško odvojiti se od svog psa ili mačke prilikom odlaska na odmor. Kako je 21. vek doneo se sobom mnoge inovacije, tako su i hoteli za mačke postali sve dostupniji, kako u svetu, tako i kod nas.

Novi Sad se može pohvaliti činjenicom da stoji rame uz rame sa zapadnim trendovima, s obzirom da ima nekoliko hotela za mačke, i to sa stručnim osobljem, koje svakodnevno brine o ovim malim, čupavim stvorenjima, prenosi Mondo.

– Raspolažemo sa ukupno 19 boksova za mačke, tako da u jednom momentu toliki broj mačaka možemo da primimo. Hotel postoji nekoliko godina i posećenost je standardno velika. Najveća je tokom letnjih meseci kad je većina vlasnika na odmoru, što je bila i primarna ideja pokretanja pansiona – kaže za Branislav Mišković, vlasnik jednog ovakvog hotela u Novog Sada.

On dodaje da je na ideju o pokretanju hotela za mačke došao potpuno spontano. U kući u kojoj živi oformio je prostoriju u koju je smestio mačke. Zatim je postavio bunkere, prateću opremu i police predviđene za igru.

Kako napominje Mišković, cena prenoćišta za mačku u njegovom hotelu je 800 dinara. U cenu je uračunat dnevni boravak sa noćenjem.

Na vlasniku je da donese hranu, a sve drugo obezbeđuje hotel.

Na ovom neobičnom ostrvu mačke caruju, imaju svoje spomenike i status božanstva

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

29 Shares
Share via
Copy link