Magazin

Hotel Sheraton u Novom Sadu do kraja godine

Prvi Sheratton hotel u okruženju biće otvoren u Novom Sadu, uspostavljanjem saradnje domaće kompanije MK Group sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu. Smešten u samom centru Novog Sada, hotel Sheratton prostiraće se na 11.000 kvadratnih metara, a osim luksuznim sobama i jedinstvenim enterijerom, hotel će se posebno izdvojiti kongresnim prostorom.

sheraton-novi-sad-otvaranje
Hotel Sheraton / MK group Novi Sad

Sa ukupno sedam konferencijskih sala, kapacitetom od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Sheratton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

Investicija ovakvog obima ima snagu da promeni težište trendova konferencijskog turizma u Srbiji, ali i regionu, te na taj način doprinese da se Novi Sad razvije kao kongresna destinacija. Najsavremenija tehnička opremljenost, lokacija i kapacitet kongresnog prostora omogućavaju organizaciju konferencija, seminara, tim bildinga i svih događaja koji će okupljati poslovnu zajednicu u jednom od najluksuznijih hotela u zemlji.

Neki od najvećih skupova planiranih za narednu godinu, rezervisani su upravo za Sheratton zbog idealnih uslova koje pruža kako učesnicima tako i organizatorima.

hotel-sheraton-novi-sad
Hotel Sheraton / MK group Novi Sad

– Saradnja sa hotelskim brendom Sheratton dodatno će učvrstiti našu poziciju na tržištu i značajan je korak ka ostvarenju naših ciljeva u pravcu prve snažne regionalne hotelske kompanije. To će nam takođe dati dodatnu snagu i  otvoriti prostor za mlade i kvalitetne kadrove, motivisane da budu deo tima vodeće hotelske kompanije – kaže Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema.

Pored luksuznog smeštaja, gostima će na poslednjem spratu biti na raspolaganju spa i wellness centar, uređeni po najsavremenijem konceptu spa industrije, a u okviru hotela nalaziće se i klub sobe sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.

Otvaranje hotela previđeno je do kraja godine.

POVEZANO: Najbolji wellness i spa centri u Novom Sadu

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

84 Shares
Share via
Copy link