Horoskop Horoskopski znakovi

Boginja zaštitnica svakog znaka Zodijaka – Kako prizvati njene moći i privući zaštitu!

horoskopski znakovi boginje

Drevni sveštenici i sveštenice verovali su da je svaki znak Zodijaka povezan sa božanstvima i duhovima zbog prirode pojedinačnih znakova.

Štaviše, okultisti i mistici su koristili astrologiju da bi dobili savete za izvođenje čini i raznih rituala. Svaki znak ima povezane entitete od kojih smo pokušali da definišemo jednu boginju zaštitnicu.

Pozovite svoju “boginju zaštitnicu”

Imajte na umu da su ova božanstva toliko moćna da prirodno prevazilaze granice jednog horoskopskog znaka.

Ipak, ispravnije je pozvati se na „boginju zaštitnicu“ koja vam je prirodno bliža. Štaviše, ova veza vam je možda već jasna.

Boginja Ovan: Brigid, Svetla

Vaša boginja zaštitnica je Brigid (ili Brighid), rođena od Dagde, dobrog svemogućeg Boga Tuata de Danana, ona je voljena boginja Irske, iako se njeno obožavanje proširilo na Englesku gde je poznatija kao Brigantija. Mnogi izvori i bunari bili su posvećeni Boginji u Irskoj i Engleskoj.

Brigid je boginja vatre, svetlosti i toplote, a njeno ime znači “Svetlo / Uzvišeno”. Ona je majstor svih umetnosti (uključujući magiju) i obično je prikazana kao kovač. Ona je Čuvar ognjišta i u stanju je da svojom magijskom, alhemijskom, božanskom transmutacijom transformiše jednu stvar u drugu.

Ljudi rođeni u znaku Ovna prizivaju njenju božansku vatru da vas inspiriše i osnaži. Brigid će vam pomoći da uravnotežite svoju intenzivnu snagu i mir u vama.

Posvetite joj plamenu amajliju i nosite je da privučete inspiraciju i isceljenje.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
141 Shares
141 Shares
Share via
Copy link