Horoskop Horoskopski znakovi

Lav, Vodolija i Ribe 8. juna širom će otvoriti srce i pustiti pravu ljubav unutra

dnevni horoskop 30 jun

Postoji razlog zašto određeni astrološki znaci traže onog koga žele da vole tokom Meseca u Vagi, a to je zato što je ovaj horoskopski znak tu da nam pomogne da shvatimo svoj život.

Vaga je razumna i praktična. Tranziti Vage podstiču naše interesovanje za ravnotežu. Kako to utiče na naše ljubavne živote? Znamo šta želimo od te osobe i spremni smo da idemo direktno na to.

Vreme je prolazno, osećamo ga i ne želimo više da se trudimo da trošimo ono što je dragoceno. Znamo koga volimo, i više nas ne zanima da se borimo. Ovaj tranzit nam daje hrabrosti da se potrudimo.

Ako postoji neko za koga želite da bude vaš romantični partner, onda je ovo dan kada treba da se odlučite i pristupite mu. Tokom Meseca u Vagi 8. juna, osetićete hitnost u svim svojim postupcima.

Nema više vremena za gubljenje.

Videli ste šta odugovlačenje činit; to se sada završava. Ako ste jedan od kosmički odabranih znakova, vaša žurba će vas naterati da reagujete odmah. Vi znate koga želite; sada idite, učinite ih svojima.

Ovo nije neki spontani čin hrabrosti. Ne, ovo je dobro osmišljen plan akcije zasnovan na istraživanju. Znate šta želite od osobe, a znate šta ne želite, a sada kada vidite ko oličava karakteristike i osobine za koje smatrate da su ‘prave’ za vas, znači da je pravo vreme.

Napravite svoj potez sada, tokom Meseca u Vagi. Govorite sada ili zauvek ćutite.

Tri horoskopska znaka koja će potražiti onog koga žele u ljubavi tokom Meseca u Vagi 8. juna 2022.

Lav

Ne samo da idete za onim koga želite ovog dana, tokom Meseca u Vagi, već ćete ići za njima i nadajmo se da ćete im dati ponudu koju ne mogu da odbiju: Venčajmo se!

Da, to je ono vreme u vašem životu kada ste vi osoba koja zna šta (i koga) želi, a vi ste sve to pronašli u osobi sa kojom ste sada.

Nemojte upropastiti ovu šansu, Lave. Život nam ne daje hiljade prilika da pronađemo tog posebnog nekoga, a pošto jeste, trebalo bi da se pobrinete da se ta osoba zalepi za vas kao lepak.

Zašto gubiti još jedan minut? Znate da volite ovu osobu i da vas ona obožava zauzvrat, pa zašto to ne učiniti zvaničnim.

Nemojte reći da ne verujete u brak – verujete!

Vodolija

Vi ste neko ko voli da radi stvari spontano, ali ipak uživate u redu koji nastupa kada znate u šta se upuštate, a kada je u pitanju vaš ljubavni život, radije biste se uverili da ste u pravu u vezi sa nekim ne skačući u nešto što ne možete da doživite.

Tokom Meseca u Vagi 8. juna, osećaćete se prijatno sa izborom koji ćete doneti: idite na ljubav u koju verujete.

Neko u vašem životu vam apsolutno odgovara; oni su ‘vaši’ u vašem umu, a vi sumnjate da se oni osećaju isto kao i vi.

Ova osoba je ranije izrazila želju da bude sa vama, ali vi je niste prihvatili. Sada, ona izgleda kao jedini izbor za vas.

Vreme je učinilo svoje; sada je sve na vama. Pokrenite se, Vodolije. Unesite ljubav u svoj život SADA.

Ribe

Iako ste već u posvećenoj vezi, svom partneru nikada niste pružili ljubav koju i kako ste želeli.

Nešto vas je uvek sputavalo, i želeli ste da se zauvek otvorite, a ipak ste se čuvali ranjivosti.

Vreme vam je pokazalo da osoba sa kojom ste ne samo da je prava za vas, već i osoba sa kojom možete biti ono što jeste.

Saznanje o tome vas inspiriše, a sada sve što želite je da nadoknadite izgubljeno vreme. Imate sreće što je ta osoba ostala uz vas, bezuslovno vas voli i nikada vas ne bi napustila.

Konačno ste shvatili da je ovo ogromno, zaista ogromno, i da vas čini boljom osobom kao i da aktivno težite boljim odnosima.

Ljubav vašeg života je pred vašim očima – ne dozvolite joj da pobegne, Ribe.

Devicu, Vagu, Vodoliju i Škorpiju pratiće sreća do kraja 2022, zvezde su na njihovoj strani

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

181 Shares
181 Shares
Share via
Copy link