Horoskop Horoskopski znakovi Venčanja

Zašto Vage vagaju da li da se udaju?

Ljubav je Vagama zaista bitna i one od nje nikada neće odustati. Tvrdoglavo će tražiti savršenstvo u moru nesavršenosti. Nepravdu i prevare teško praštaju, jer to je ono što ih najviše može povrediti.

Neko bi pomislio da imaju srce hladno i snažno poput stene, ali one su u stvari nežne, zaljubljive i sanjalice koje samo maštaju o tome kako bi njihov život trebao da izgleda. Vage su inteligentne, vole dubokoumne razgovore i ravnopravne sagovornike. To zahtevaju i od partnera. On mora biti dovoljno inteligentan da shvati svaku njihovu šalu.

horoskop-vaga
Izvor: Pixabay ©

Da bi neko mogao biti partner osobe rođene u znaku Vage on mora da prođe kroz različite krugove pakla. On će morati da stilom, inteligencijom i lepotom privuče pažnju Vage, zatim da se izbori sa svim njenim udvaračima i na kraju da istraje u njenim momentima kada ni sama ne zna šta zapravo hoće.

Kada dođe momenat odluke u kome Vage treba da kažu sudbonosno “da” one prvo bivaju uplašene, odsutne, zabrinute i neodlučne. U onom trenutku kada izgovore potvrdan odgovor njihov partner bi trebao da zna da one tada to svarno i misle i da je taj odgovor rezultat brojnih preispitivanja, razmišljanja i odlučivanja. Onaj koji uspe da osvoji srce osobe rođene u znaku Vage može da očekuje pravu bajku od takve osobe.

Više o tome zašto je Vodolija najiskreniji znak

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

878 Shares
878 Shares
Share via
Copy link