Horoskop Horoskopski znakovi Venčanja

Zašto Vage vagaju da li da se udaju?

Da li je istina da osobe rođene u horoskopskom znaku Vage, vagaju o svemu pa i o tome da li su spremne za bračne vode? One uvek traže nezavistnost i samostalno donose sve odluke, a naročito kada treba da pristanu na prsten sudbine i izgovore sudbonosno da.

vage-mlade
Izvor: Pixabay ©

Vage teže perfekciji, žele savršenstvo, a kraj sebe hoće osobu koja ima i spoljašnju i unutrašnju lepotu. Ne pristaju na manje od toga, a u to moraju biti sigurne. Veruju u bajku, očekuju princa i srećan kraj.

One nisu spremne da se tako lako odreknu noćnog života, flerta, izlazaka, druženja. Omiljene su u društvu zbog šarma i gracioznosti, a to njima svakako prija. Zbog toga njihov partner mora da im ponudi bajku kako bi bile sigurne da su odabrale princa.

ruza-cvet
Izvor: Pixabay ©

Vagama je životni moto  “Ja odmeravam” i one stvarno odmeravaju sve, od izgleda, uslova, ponuda, pa bile one bračne ili neke druge. One vole raskoš, bogatstvo, sjaj, otmenost i stil. Njima je potrebno vreme za razmišljanje i donošenje odluka. U tim trenutcima žele da se osame i da same odluče. Na njih ne možete uticati, niti im možete soliti pamet. One će biti spremne da provedu noći u nesanici kako bi razmišljale o tome šta je ispravno, a šta ne, šta bi trebale da urade, a šta ne.

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

878 Shares
878 Shares
Share via
Copy link