Horoskop Horoskopski znakovi

Za Strelca, Ribe i Lava život će se od 15. januara promeniti iz korena

horoskop-devojka

Kada je u pitanju 2021. godina, stvari će se odvijati sa usponima i padovima. Ipak, astrolozi najavljuju pozitivan period u kojem će tri horoskopska znaka posebno uživati.

Period pozitivnih okolnosti počinje  15. januara 2021. i iz korena će promeniti živote Lavova, Strelaca i Riba. Pristizaće neočekivane poslovne ponude i prijatna iznenađenja na polju ljubavi.

Najzadovoljniji u ovom periodu će biti osobe rođene u znaku Lava, Strelca i Ribe.

LAV

Od ovog dana, biće moguće realizovati sve što ste godinama unazad samo priželjkivali. Ovo bi istovremeno moglo da označi kraj mnogim neraščićenim emotivnim odnosima, koji datiraju još od početka 2020. godine.

Vaša kreativnost preći će sve vaše dosadašnje granice i doneti vam neke lepe promene i velike uspehe, naročito na poslu. Uživaćete u mirnom, harmoničnom životu.

Pred vama su mnogi značajni događaji, godina će biti zanimljiva, mnogi problemi sa kojima se suočavate će se rešiti. Potrudite se da ne gubite vreme i sledećih 12 meseci provedite što produktivnije.

STRELAC

Astrološka prognoza za 15. januar kaže da je ovo prekretnica između prošlosti i budućnosti koja donosi rešenje svih problema i nedoumica. Sreća je reč kojom bi se mogao najbolje opisati naredni period.

Datuma 15. januara Strelčeva vodeća planeta Jupiter će ići retrogradnim hodom što će se dovesti do značajnih promena u njihovom životu. Uparavo 15. januara će shvatiti šta im je najvažnije u životu, bilo da je reč o karijeri ili ljubavi.

Sreća se smeši onima koji žele da otvore svoje preduzeće, javiće vam se zanimljive ideje. Godina je finansijski povoljna, pa će se svaki promišljen rizik isplatiti.

RIBE

Ribe su se u prethodnom periodu osećale usamljeno. Vrlo je moguće da su prethodne godine okončale neka prijateljstva. Ipak, sve će se preokrenuti 15. januara.

Otkriće da je ceo prethodni period bio samo uvertira za nova poznanstva koja im se otvaraju nakon 15. januara.

Pronaćićete novu strast i novu veštinu za koju niste ni znali da posedujete i stvoriti odličnu priliku za veliku zaradu.

Šanse da značajno poboljšate finansijsku situaciju pojaviće se u drugoj polovini godine. Na jesen možete planirati putovanje o kojem već dugo maštate.

Ovan, Blizanci, Lav, Škorpija, Strelac i Vodolija u naredne 4 godine postaće najbolja verzija sebe

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.5K Shares
2.5K Shares
Share via
Copy link