Horoskop Horoskopski znakovi

Kako su muški znakovi Zodijaka ponašaju kada se zaljube “do ušiju”

zaljubljen-horoskop.jpg2

Pripadnicama lepšeg pola ponekad nije lako da primete skrivene znakove, i one tanane signale koji pokazuju da se definitivno zacopao u vas. Ali, muškarci su spremni na mnogo toga kada se iskreno zaljube. Neretko, njihovo ponašanje ide na sopstvenu štetu, ali isto tako često i “urodi plodom”.

Kako će se ponašati i na kakve ludorije biti spreman zavisi od horoskopskog znaka u kojem je rođen.

Pogledajte kako se muškarci ponašaju kada odlepe za vama.

Ovan

On će imati obilje planova, ideja i sadržaja za vaše sastanke, kojima će vas zasipati nemilice. Želeći da vam se pokaže u svom sjaju čoveka od akcije i organizatora, pozvaće vas na avanturistički vikend već posle prvog sastanka, pitaće vas da mu budete na sestrinom venčanju, izložiće vam planove za letovanje (u decembru) i planove za doček nove godine (u avgustu).

Nemojte se uplašiti od njegovog entuzijazma, ali sačekajte da vidite hoće li ga držati i posle nekoliko sastanaka.

Bik

Ljubomoran je na vašeg bivšeg. U širem smislu, ljubomoran je na vašu prošlost, na sve u čemu ste ikada uživali bez njega, a naročito na momke sa kojima ste to radili. Biće malo jezivo kad on pokaže posesivnost i ljubomoru već na samom početku, ali nemojte odmah odustajati.

Kad postane siguran u vašu ljubav, muškarac Bik je jedan od najboljih partnera u horoskopu.

Blizanci

On će se hvalisati do besvesti, nastojeći da vas šarmira. Srećom, muški Blizanci uglavnom jesu veoma šarmantni, pa im je dozvoljeno da malo smaraju, ali teško ćete pored njega doći do reči, odnosno, do standardnog razgovora. Ali zato ćete saznati sve o njemu – o bivšim vezama, o poslu, o njegovim talentima, ukusu i interesovanjima.

Bombardovaće vas informacijama svake vrste i imaćete potrebu da ga zamolite da nešto sačuva za kasnije. Ali na kraju ćete biti šarmirani i zavedeni, baš kao što je i hteo.

Rak

Ako ga ne ohrabrite dovoljno, on će verovatno odustati. To mu je najveća mana, naročito kad mu je stalo – tada postaje preosetljiv i ako vas pozove na sastanak, a vi ga odbijete jer ste zauzeti, on će u tome videti vašu hladnoću i nezainteresovanost i uvrediće se – neće mu pasti na pamet da ste stvarno zauzeti.

Muškarac Rak onda će patiti, sam, odbačen i neshvaćen, a vi ćete se osećati kao da niste bili vredni njegovog truda.

Osobine koje ne podnosimo kod horoskopskih znakova

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
815 Shares
815 Shares
Share via
Copy link