Horoskop Horoskopski znakovi

Muškarac Škorpija: emotivan, iskren, posesivan i neverovatan ljubavnik

muskarac-skorpija

Muškarac Škorpija je duboko emotivan, bolno iskren, odan, ali i ljubomoran, posesivan i osvetoljubiv. Predstavlja čisti seks i za njega je sve ili crno ili belo. Pročitajte sve što vas je oduvek intrigiralo u vezi sa vašim muškarcem Škorpijom.

Ljubav

Kada se muškarac Škorpija zaljubi on se zaista veže i često se i previše približi partneru. Kako on to shvata, veza s nekim je ili veza sa “onom pravom osobom” ili nije, i on nikada neće pristati na manje od onoga za šta zna da je za njega taman. Njegove emocije su duboke i, jednom kada nastanu, veoma se teško menjaju tako da ukoliko mu partner slomi srce postoje velike šanse da će se njegova ljubav pre pretvoriti u mržnju nego što će izbledeti i nestati.

Njegov pristup vezi je veoma strastven i često odbacuje nežnu stranu svojih emocija kao da se očekuje od njega da ne pokaže koliko slab zapravo može da bude. Kada su u igri izuzetno duboka osećanja, muškarac Škorpija je sposoban da zaista saoseća sa partnerkom i da je u potpunosti emotivno shvati.

Seksualnost

Znak Škorpije reperezentuje seks, a njime vladaju i Mars i Pluton, planete instinkta i primalne seksualnosti. Glavna razlika između Škorpije i Ovna, kojim takođe vlada Mars, je u činjenici da je Škorpija primarno ženski znak, radije okrenut emotivnoj seksualnoj vezi. Ovaj muškarac može da pruži sve, on je nežan, predivan i pažljiv ljubavnik, ali i seksualno potpuno otvoren, perverzan muškarac koji može i da poplaši i otera partnerke. Ovo zavisi od njegovog nivoa samokontrole i inhibicije, emotivne ili seksualne, i ponekad ga je teško razumeti.

Veza sa muškarcem Škorpijom

Često se kaže da muškarac Škorpija može da bude opsesivan, posesivan i osvetoljubiv, ali istina je da on takođe može da bude lojalan, pun podrške, saosećajan i neverovatan ljubavnik. Ovaj muškarac mora da se izbori s neobičnom emotivnom dubinom, koja vodi do ekstremne osetljivosti i njegove potrebe da zatvori srce kako ne bi bio povređen.

Jedini razlog iz kog postaje osvetoljubiv leži u njegovoj duboko emotivnoj prirodi i njegovoj nesposobnosti da zaboravi dubinu svojih povreda. Može delovati kao fatalista, kao da je za njega sve to previše, jer je napet i posmatra život kao skupinu malih smrti, koji ne vredi živeti ako se zaista ne živi.

Možete li verovati muškarcu Škorpiji?

Kao što je i sve ostalo u njegovom svetu crno ili belo tako je i poverenje. U njega možete imati ili bezuslovno poverenje i možete se osloniti na njega ili je on potpuno hladan i bolno distanciran pa pravi izbore bez obzira na tuđa osećanja. On uvek ima potrebu da kaže ono što misli i uopšteno, uvek govori istinu.

Možemo čak reći da njegova najveća radost ležu u opservacijama bolne istine s kojom niko ne želi da se suoči. Ipak, on je dovoljno besan na svoju partnerku, na majku, na ceo svet, da ume da bude onaj tihi čovek kog možete gledati svakog dana, a da opet ne prepoznate njegove namere i misli.

Izlasci sa muškarcem Škorpijom

Kada je na sastanku, ovaj muškarac će se ponašati prema svojoj partnerki kao da je kraljica. On želi da vidi nežnu dušu svog partnera, nekog kome je potrebna njegova zaštita i držaće se svih vrednosti i svojih uverenja bez sumnje. On će vam pozajmiti svoj džemper kada je napolju hladno, ali ne postoji garancija da ga neće uzeti i postati veoma neprijatan ukoliko kažete nešto što će ga povrediti iz samo njemu poznatih razloga.

Postoji velika šansa da on neće previše pričati, da će biti spor u odlučivanju, teško se pomerati i unostiti promene. Vodiće vas na mesta za koja smatra da su romantična, a to može biti bilo šta – od njegovog podruma, mračnog kutka u klubu, do vampirskog okupljanja u njegovom dvorištu. U zavisnosti od njegovih prethodnih veza, on može biti prilično otvoren na prvom sastanku i odmah pokazati svoje pravo lice, ali može biti i neko do koga se teško dopire jer uvek brine da ne bude ponovo povređen.

Razumevanje muškarca Škorpije

Da biste razumeli Škorpiju morate shvatiti koliko je on zapravo emotivan. Njegova senzitivnost često traži partnera koji nastupa dovoljno polako i nežno. Ovo je razlog zbog kog ovaj muškarac često ulazi u vezu sa drugim vodenim ili još bolje zemljanim znakom. On je u potrazi za životnom ljubavi, za nekim s kim ili za koga će umreti pa ukoliko to niste vi, on će verovatno prekinuti tu vezu i pre samog početka.

U njemu postoji osećaj, koji mu donosti Pluton, vladar podzemlja, zbog kog čak i najpozitivnije Škorpije imaju tendenciju da stvari posmatraju s njihove krajnje tačke. Ovo im daje priliku da iskoriste najviše iz života i da razumeju praktičnu vrednost svojih iskustava.

Prednosti i mane muškarca Škorpije

On je duboko emotivan, odan i darežljiv sve do onog trenutka dok nije povređen najmanjom sitnicom. Ume da bude bolno iskren, slobodan, očigledan u svojim namerama, ali takođe može da bude posesivan, ljubomoran, nepoverljiv, pa čak i agresivan ukoliko traži osvetu.

Kako izabrati poklon za muškarca Škorpiju?

Savršeni poklon za vašem muškarca Škorpiju je nešto o čemu je pričao nekada davno, a onda na to jednostavno zaboravio. On voli da ga podsetite na stvari koje su u njemu probudile prelepe emocije, a najbolji izbor je ono što je on sam izabrao. Njega zanimaju tehnoligija i kompjuteri, ali najčešće je njegov fokus na otkrivanju njegovih ličnih dubina.

Ne možete pogrešiti sa odgovarajućom knjihom iz oblasti psihologije ili bilo čime što će mu pomoći da razume tok života. Izaberite nešto što ga muže naučiti alhemiji, alternativnim metodama lečenja ili iskrenom načinu da razume Boga. To je mnogo bolji zbor od one enciklopedije Ratova zvezda koju toliko dugo želi.

Sve o ženi Škorpiji 

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ovo je do sada najbolji opis vrlina i mana skorpiona u kojima je receno sve od pocetka do kraja.
    Sada mi je jasno da su neke moje reakcije kako u ljubavnom tako i u drustvenom zivotu u stvari karakteristike i osobine moga znaka. Gde je sada moja bivsa zena (lavica :-P) da procita ovo i da vidi da sam ja to sto jesam, a ne za nju tamo neka neshavcena osoba koja je morala da ispunjava samo njene zacrtane kriterijume i ciljeve. I da u svom tom opisu ima i mnogo pozitivnijih osobina koji me krase i cine osobom kakva jesam a ne samo one negativne. 🙂

    P.S. Jako ste lepi na toj fotografiji. 😀

319 Shares
319 Shares
Share via
Copy link