Horoskop Horoskopski znakovi

Muškarac Jarac: Snažan, pouzdan, ali i strog i zahtevan

Muškarca Jarca nije lako razumeti. On je snažan, pouzdan i siguran u svoje izbore, a istovremeno je praktičan i fokusiran na svoje ciljeve, sa savršenim planom za budućnost. Ipak, on ume da bude i veoma zahtevan, hladan, distanciran i strog. Donosimo vam sve što vas je oduvek interesovalo u vezi sa muškarcem Jarcem.

Ljubav

Kada se muškarac Jarac zaljubi, prvo će početi da se ponaša prilično čudno. On generalno gledano i nije baš upoznat sa emocijama, a na objekat svoje želje gledaće kao na vanzemaljca koji je poslat na Zemlju samo da bi ga zbunio. Ovo će ga popustiti nakon prve ljubavi, možda i tek nakon druge, ali uvek postoji mogućnost da će svog voljenog partnera posmatrati kao osobu koja je stigla iz drugog sveta ili vremena.

On u životu mora polako da uči kako da se ponaša da bi osvojio nečije srce. Ukoliko ima dovoljno sreće da mu prva ljubav bude uzvraćena, postoji šansa da će u toj vezi ostati prilično dugo, možda čak i do kraja života.

Muškarac Jarac je jedan od najstabilnijih, najtvrdoglavijih, duboko emotivnih znakova zodijaka. On ništa ne shvata neozbiljno, i odbija da bude površan, što njegove emocije čini veoma dubokim i stvarnim kada se jednom ispolje.

Seksualnost

Postoji paradoks vezan za znak Jarca. S jedne strane, ovo je znak u kom egzaltira Mars što muškarcu Jarcu donosi dovoljno seksualnosti i izdržljivosti da iznese neverovatno intenzivan seksualni odnost tokom dužeg vremena.

S druge strane, Jarac i njegov vladar Saturn zabranjuju svaku akciju koja nema dubinu i on neće biti poseban ljubavnik ukoliko prvo ne izgradi duboku emotivnu vezu. Kada do toga dođe, to je druga priča, ali njemu je potrebno vreme da shvati da je za odličan seksualni život njemu prvo potrebna emocija.

Veza sa muškarcem u znaku Jarca

Ukoliko tražite muškarca u kog možete uperiti prstom i sa sigurnošću reći “Težak je”, to je onda muškarac Jarac. S njim nije lako biti, ni kao sa zemljanim znakom, niti kao sa osobom čijim suncem vlada Saturn. On može biti previše strog, a njegova očekivanja nerealna da bi ste ih ispunili.

Ukoliko ne spozna pravu magiju ljubavi, biće posesivan ali i tvrdoglav, bez ikakve šanse za kompromis i bez bilo kakve fleksibilnosti. Ovo je pravi razlog zbog čega je toliko značajno i inspirativno osvojiti njegovo srce i gledati ga kako se otkravljuje, menja i otvara za stvari koje nikada ne bi ni razmotrio pre nego što vas je upoznao.

Kada voli nekoga, ne postoji gotovo ništa što ne bi učinio za voljenu osobu, a sa sigurnošću se može reći da je spreman da zauvek ostane s pravim partnerom nikad ne dovodeći u pitanje svoju odluku niti svoje emocije.

Možete li verovati ovom muškarcu?

Bez ikakve sumnje mu možete verovati, ali samo ukoliko je on doneo odluku da bude veran, iskren i monogaman. U bilo kom drugom scenariju, možete očekivati sve, a on će se ponašati na način koji smatra prikladnim.

Uopšteno, on se plaši osećaja krivice, i sve dok je svestan, on neće namerno povrediti, lagati ili varati bilo koga. Ipak, ovo je znak kojim vlada Saturn, planeta nesvesnog, pa tako ponekad on gubi kontrolu nad svojim izborima, a da toga nije ni svestan.

Ovo je razlog zbog kog voli da kontroliše i svaku najmanju sitnicu, misleći da će tako izbeći neodgovorne poteze.

horoskop muskarac jarac 1

Zabavljanje sa muškarcem Jarcem

Muškarac Jarac će uraditi sve baš kako treba. Vodiće vas na prava mesta, poštovaće vas, pratiće vas kući, plaćaće vaš taksi i pridržavaće vam vrata. On zna da je njegovo najveće oružje njegova sposobnost to što je taktičan, što ume da se lepo ponaša i što je uvek galantan.

On će izgledati kao snažan, neverovatno zreo muškarac koji tačno zna šta želi i ne boji se da to i dobije. On uživa da provodi vreme s nekim ko mu devi, ali takođe drži racionalnu distancu i zadržava tajanstvenost.

Razumevanje muškarca Jarca

Nije lako razumeti muškarca Jarca. On deluje kao hladan i distanciran, suviše racionalan i kritičan, ali retko ko uspe da primeti da se on zapravo plaši neuspeha, da je strog prema sebi i da uvek pokušava da zadrži kontrolu u svojim rukama.

On ne želi da napravi grešku jer on bolje od bilo koga drugog razume posledice bilo koje akcije. Ovo ga čini opreznim, pažljivim da izaziva karmu i fokusiranim na sebe samog i svoje praktične ciljeve koji mu daju ideju da drži svoj život pod kontrolom. On gradi zidove da bi ostao zaštićen, bilo da ga je sabotirao, grdio ili čak napustio njegov otac ili drugi muškarac koji je imao uticaja na njegov život.

Kada ga upoznate i vidite onu nežnu stranu koja se krije ispod ovih zidova, nikad više nećete želeti da ostanete bez njega.

Prednosti i mane muškarca Jarca

On je snažan, pouzdan, poverljiv i siguran u svoje izbore, a istovremeno je praktičan i fokusiran na svoje ciljeve, sa savršenim planom za budućnost. Ipak, on ume da bude i veoma zahtevan, hladan i distanciran, nesažaljiv i strog, sa očekivanjima koje sve oko njih natera da se osećaju krivim ili nesposobnim.

Kako izabrati poklon za muškarca Jarca?

Uvek ispoštujte specijalne prilike i neka poklon bude što praktičniji. Može vas iznenaditi svojom otvorenošću za sve vrste čudnih stvari, ali pre nego što ga upoznate, najbolje je držati se tradicionalnih, istorijskih, edukativnih, korisnih poklona koji će trajati dugo vremena.

On voli umetnost sa puno detalja, male ali skupe znakove ljubavi, voli uredne i završene stvari. Izaberite poklon koji zaista ima smisla.

Evo kakva je žena Jarac

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

405 Shares
405 Shares
Share via
Copy link