Horoskop Horoskopski znakovi

Muškarac Lav: samopozudani vladar ili mala maca?

Vaš muškarac Lav voli nežno, grli toplo, u postelji s njim sevaju varnice, a učiniće sve da se uz njega osećate kao princeza. Saznajte sve o muškarcima rođenim u znaku Lava.

Ljubav

Ovo je muškarac koji voli na neverovatno topao i nežan način. Samo zamislite neustrašivog Lava kako se gnjezdi i namešta nekom u krilo. Ljubav samo pojačava njegov ego i on uživa u vijanju svog plena. On može imati probleme i da pusti vezu koja je prošla, držeći se čvrsto za svoj plašt emocija umesto da se upusti u potragu za novim partnerom. Ovo može da mu oduzme puno energije. Njemu je potrebno da uvek bude slobodan u svojim emocijama i da ima svoje ušuškano ljubavno gnjezdo od kog njegovo srce poskakuje. On je ipak kralj i to kralj s najvećim srcem.

Seksualnost

Lav je jedan od najpotentnijih znakova zodijaka koji uživa u kreativnom i inspirativnom seksualnom činu. Njemu nije neophodan partner s kim će svakodnevno deliti postelju, ali odgovara mu neko ko je spreman na eksperimentisanje i s kim će slobodno moći da deli sve svoje seksualne fantazije. Iako se drži tradicionalnih vrednosti, odgovaraju mu jaki partneri koji nemaju problem da izraze svoju seksualnu volju da puste strasti da plamte. Nikad se neće skrasiti s partnerkom niskog samopouzdanja koja na seks gleda kao na rutinu ili obavezu. Potreban mu je faktor iznenađenja, konstantno zavođenje, i neko ko će pričati o njegovim sposobnostima, snazi i uživati u seksu koliko i on.

U vezi

Kadsa se nađe u vezi, učiniće sve da pokaže koliko je galantan, pouzdan i snažan. Ovo nije nešto što dolazi iz nesigurnosti već ono što smatra neophodnim da bi zaveo osobu koju želi. Šepuriće se, zasmejavaće vas i biće najveći heroj kog ste mogli da zamislite. Ukoliko čekate princa na belom konju, lako ćete ga pronaći u jednom Lavu jer on ima stav i držanje dostojno kraljevića. Nažalost, on nekad ovo može shvatiti doslovno i ponašati se poput razmažene princeze, lenje i zahtevne vladarke univerzuma. Ipak, može vas pridobiti i svojim neverovatnim atributima, ali prilično ćete se razočarati ako se nadate da će u bilo kom trenutku postati manje sebičan.

horoskop muskarac spava

Možete li mu verovati?

U najvećem broju slučajeva svom Lavu možete verovati, osim kada mu zaista nije stalo do vas. Ovo nije muškarac koji će sa vama biti zbog griže savesti, nesiguran u svoje odluke i izbor partnera. On će lagati samo ako ne želi da se suoči sa dosadnim posledicama svojih reči, nikad zbog straha. Uopšteno, ovo nije muškarac koji se plaši i to je ono što ga čini pouzdanim i odanim partnerom8. Ipak, postoje trenuci u kojima ne vidi svrhu istine jer ne želi da se previše veže za nekoga. Ukoliko želite da vidite da li mu možete verovati, ne smete time biti opsednuti. Umesto toga, prosto se zapitajte da li se osećate voljeno.

Sastanci sa muškarcem Lavom

Svaka princeza o kojoj smo čitali u bajkama sanja da izlazi sa muškarcem Lavom. Nije to ništa neobično, on je ipak kralj zodijaka. Sastanci s njim su poput sastanaka s pravim kraljem: svetlucavi, sa puno stila i pompe. Ukoliko ste povučena nežna duša, verovatno nećete uživati u gestovima ljubavi koji ponekad izgledaju kao da samo želi da izgleda dobro, i to ne čak samo drugim ljudima već samom sebi. veoma je važno da njegov partner izgradi intimnost tokom tog njegovog performansa, a to može biti priličan izazov. Najbolje što možete da učinite je da sastanak završite tihim razgovorom o njemu. Što se više zanimate za njega, on će biti više zainteresovan za vas, a to se može završiti pravom vezom.

Razumevanje muškarca Lava

Da biste ga razumeli, morate znati i koje su njegove slabosti, a to je ponekad je to zaista težak posao. Nije on toliko tajanstven, on samo ne želi da priča o stvarima koje su za njega emotivno teške i on će radije provoditi vreme u svojoj oazi lične satisfakcije nego što će plivati u negativnim emocijama. Najvažnije je da se setite da iako izgleda veoma površno, to ni najmanje nije blizu istini. Dubina jednog Lava dolazi do tačke u kojoj ne postoji kompromis za sreću svakog u njihovoj blizini. Njegov zadatak kao vođe je težak i potrebno ga je razumeti zbog odgovornosti koju nosi, bez obzira na to da li je on toga svestan ili nije.

Prednosti i mane

Lav je muškarac otvorenog srca, velikodušan u svojim gestovima i pristupačan za razgovor. S njim je lako biti jer on uživa u veti punoj poštovanja i topline. On ima zagraljaj kakav nema ni jedan pripadnik drugog znaka zodijaka. S druge strane, može da bude veoma zahtevan, pretenciozan i samozadovoljan do te mere da je nemoguće biti njegov partner.

Kako izabrati poklon za muškarca Lava?

Izaberite nešto što će naglasiti njegov izgled ili karakter. On voli da pokazuje svoja široka ramena ili savršenu kosu. Neka vaš poklon bude toplih boja, narandžast, žut ili crven. Držite se vrednih stvari koje će pokazati koliko ga poštujete i vrednujete. Kupite mu zlatni sat ili skupocenu olovku. Gotovo jednako voli i sitne pažnje, ali samo ukoliko možete da shvatite njegovu suštinu i sposobni ste da izaberete nešto o čemu je oduvek sanjao. Igrajte se s detetom u njemu i kupite mu poklon koji će ga vratiti u detinjstvo ili nešto što može da razbudi njegovu kreativnost.

5 činjenica koje morate znati ako imate Strelca za prijatelja ili partnera

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link